Ποτάμι: Όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης - ερωτηματικό για Δανέλλη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Ιανουαρίου 2019 14:24 Ποτάμι: Όχι σε ψήφο εμπιστοσύνης - ερωτηματικό για Δανέλλη

Από την 6μελή κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, μόνο ο βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης.

Το Ποτάμι δεν θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ξεκαθάρισε εκ νέου ο Σταύρος Θεοδωράκης με ανάρτηση του στο Τwitter.

«Το Ποτάμι που ποτέ δεν κρύφτηκε, έχει από καιρό ξεκαθαρίσει: δεν δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον κ. Τσίπρα. Οι ιδεοληψίες, η αναποτελεσματικότητα, ο λαϊκισμός, το κομματικό κράτος δεν μπορεί να επιβραβεύονται. Τα υπόλοιπα από το βήμα της Βουλής», σημείωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού. 

Από την 6μελή κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος, μόνο ο βουλευτής Ηρακλείου Σπύρος Δανέλλης έχει ταχθεί δημοσίως υπέρ της παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, ειδικά αν συνδεθεί με την Συμφωνία των Πρεσπών. 

Ωστόσο η Σεβαστουπόλεως έχει διαμηνύσει ότι θα τεθεί θέμα κομματικής πειθαρχίας. Το ζήτημα αναμένεται να συζητηθεί σε συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Το βράδυ της Κυριακής ο κ. Δανέλλης θα παρευρεθεί σε εκδήλωση της Κεντροαριστεράς για το Μακεδονικό στο Μέγαρο Μουσικής, όπου θα μιλήσει και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας.

thetoc.gr

 

Προσαρμοσμένη αναζήτηση