Θρίλερ με την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 27 Απριλίου 2015 15:01 Θρίλερ με την εξαφάνιση της 4χρονης Άννυ

Τις αντιφάσεις των ισχυρισμών της μητέρας της 4χρονης Άννυ ερευνούν στην Ασφάλεια, ενώ αναζητούν την υπαρκτή ή όχι φίλη της «Σύλβια» που είχε εμπιστευθεί το παιδί.

Τις ασάφειες και αντιφάσεις των ισχυρισμών της 25χρονης μητέρας της 4χρονης Άννυς, ερευνούν οι αξιωματικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, ενώ αναζητούν την υπαρκτή ή ανύπαρκτη φίλη της «Σύλβια», στην οποία είχε εμπιστευτεί τη φύλαξη του παιδιού για το χρονικό διάστημα που θα βρισκόταν στη Βουλγαρία για προσωπική της υπόθεση.

Τι υποστηρίζει η μητέρα

Η Δημητρίνα Μπορίσοβα, υποστηρίζει ότι έφυγε από την Ελλάδα στις 17 Απριλίου 2015.

Η αναχώρηση της επιβεβαιώθηκε από τους αστυνομικούς όχι όμως ακόμη και η συγκεκριμένη ημερομηνία.

Η 25χρονη ισχυρίζεται στους αστυνομικούς ότι άφησε την Άννυ, σε μία φίλη της, που ήξερε μόνο το όνομά της, «Σύλβια», όχι όμως και το επώνυμο, ηλικίας μεταξύ 22-25 χρόνων, μετρίου αναστήματος, ενώ δεν γνωρίζει που μένει.

Η μητέρα ισχυρίζεται ότι έδωσε στη «Σύλβια» ένα κινητό τηλέφωνο με κάρτα προκειμένου να επικοινωνεί μαζί της το διάστημα της απουσίας της για να ενημερώνεται για την κατάσταση του παιδιού.

Η Άννυ χάθηκε ενώ ήταν στο πάρκο

Καταθέτει επίσης, ότι επικοινώνησαν στις 21 Απριλίου, όταν η «Σύλβια» της είπε πως ενώ βρίσκονταν σε πάρκο της Αθήνας με την Άννυ, ξέφυγε από την προσοχή της και την έχασε. Έκτοτε, όπως υποστηρίζει η μητέρα, δεν έχουν επικοινωνήσει και πάλι.

Η εξαφάνιση του παιδιού δηλώθηκε στις 24 Απριλίου  στο Αστυνομικό Τμήμα Ομονοίας και την υπόθεση ανέλαβε το αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής.

Η 25χρονη δηλώνει πως δεν θυμάται τον αριθμό του κινητού τηλεφώνου που επικοινωνούσε με την «Σύλβια» και τη διεύθυνση κατοικίας της. Οι αστυνομικοί έχουν κάνει άρση απορρήτου των επικοινωνιών στο τηλέφωνο της μητέρας, προκειμένου να εντοπίσουν τη «Σύλβια» και άλλες επικοινωνίες της.

Οι αξιωματικοί που χειρίζονται τις έρευνες εντοπίζουν φανερές «περίεργες» ενέργειες και δεν αποκλείουν ακόμη και το ενδεχόμενο παράνομης αγοραπωλησίας παιδιού, πίσω από την υπόθεση.

Αναζητήσεις εντός και εκτός Ελλάδας

Οι κινητοποιήσεις των Αρχών, αλλά και του Χαμόγελου του Παιδιού περιλαμβάνουν αναζητήσεις εντός και εκτός Ελλάδος, ενώ ήδη amber alert για τη μικρή έχει ηχήσει και πανευρωπαϊκά, παράλληλα έχουν ενεργοποιηθεί οι συνεργασίες με Ιντερπόλ και αστυνομικών υπηρεσίες άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση