Σκουρλέτης: Δεν θα μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 04 Μαΐου 2015 09:25 Σκουρλέτης: Δεν θα μειωθούν οι επικουρικές συντάξεις
Επιμένει η κυβέρνηση ότι δεν θα υπάρξει υποχώρηση στις κόκκινες γραμμές παρά τις πιέσεις εταίρων και δανειστών. Η ευθύνη για ένα αδιέξοδο στις διαπραγματεύσεις ανήκει ξεκάθαρα στην άλλη πλευρά είπε ο Π. Σκουρλέτης.
 
Επέμεινε στις βασικές γραμμές της κυβέρνησης ο υπουργός Εργασίας μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega. Μίλησε για ασφυκτική πίεση από μέρους των εταίρων, ωστόσο τόνισε ότι η ελληνική κυβέρνηση δεν θα κάνει παραχωρήσεις ούτε στα εργασιακά, ούτε και στο Ασφαλιστικό. Δεν θα υπάρξουν μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις, τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση δεν προτίθεται να κάνει πίσω ούτε στις απαιτήσεις του ΔΝΤ για απελευθέρωση των απολύσεων και πάγωμα της επαναφοράς των συλλογικών συμβάσεων.
Όπως είπε χαρακτηριστικά ο κ. Σκουρλέτης όλα αυτά φαίνεται πως γίνονται στο πλαίσιο της προσπάθειας για αύξηση της πίεσης στη χώρα, ενώ υπογράμμισε πως δεν θεωρεί πως οι ηγέτες της Ευρώπης θα επιτρέψουν τη δημιουργία ενός γεγονότος που θα βλάψει την Ευρώπη στο σύνολό της αφήνοντας σαφώς να εννοηθεί ότι η κυβέρνηση πιστεύει πως θα υπάρξει συμφωνία σε πολιτικό επίπεδο ώστε να αρθεί το αδιέξοδο.
 
Προσαρμοσμένη αναζήτηση