Στο Λονδίνο 28 και 29 Νοεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 22 Νοεμβρίου 2022 14:08 Στο Λονδίνο 28 και 29 Νοεμβρίου ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο

Επίσκεψη στο Λονδίνο θα πραγματοποιήσει την Δευτέρα 28 και την Τρίτη 29 Νοεμβρίου ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο Έλληνας πρωθυπουργός θα έχει συνάντηση με τον Βασιλιά Κάρολο και θα μιλήσει και σε εκδήλωση του LSE για τα 25 χρόνια του Ελληνικού παρατηρητηρίου στο γνωστό πανεπιστήμιο με θέμα τις προκλήσεις για την Ελλάδα και την Ευρώπη.

Ο πρωθυπουργός θα κληθεί να απαντήσει αν η Ελλάδα βρίσκεται σε τροχιά βιώσιμης οικονομικής ανάκαμψης αλλά και πόσο ουσιαστικές ήταν οι μεταρρυθμίσεις που έχουν εφαρμοστεί.

Αναμένεται να κάνει αναφορά και στις εκλογές αλλά και στην ανάγκη διατήρησης της σταθερότητας και θα περιγράψει το όραμά του για την Ελλάδα.

Να σημεωθεί ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Βασιλιάς Κάρολος έχουν μια στενή προσωπική σχέση και αναμένεται να συζητήσουν την ανάπτυξη του πρώην βασιλικού κτήματος Τατοΐου στα πρότυπα του Dumfries House στη Σκωτία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση