Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Greek Freak του NFL Γιώργο Καρλαύτη

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 28 Φεβρουαρίου 2023 23:07 Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνάντησε τον Greek Freak του NFL Γιώργο Καρλαύτη

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συναντήθηκε με τον πρωταθλητή του NFL, Γιώργο Καρλαύτη. Η ανάρτηση του πρωθυπουργού.

“Με τον “Greek Freak” του NFL, Γιώργο Καρλαύτη. Δεν θα φανταζόμουν ποτέ ότι θα είχαμε Έλληνα πρωταθλητή στο αμερικανικό ποδόσφαιρο”, έγραψε ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως λεζάντα στη φωτογραφία του με τον Γιώργο Καρλαύτη.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη:

Στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν, ο Γιώργος Καρλαύτης κατέκτησε το Super Bowl στις ΗΠΑ και έγραψε ιστορία καθώς έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης του NFL που κέρδισε το Super Bowl.

Ο 21χρονος αμυντικός και δηλωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού μετανάστευσε με την οικογένεια του στις ΗΠΑ όταν ήταν 13 ετών. Είχε επιλεχθεί στο νο.30 του NFL Draft από την ομάδα του Κάνσας πέρυσι τον Απρίλιο και σε λιγότερο από έναν χρόνο αναδείχθηκε πρωταθλητής NFL με τους Τσιφς

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση