Bullying στο Αρσάκειο: Η ανακοίνωση του σχολείου για το περιστατικό – Επέστρεψε στην τάξη ο 15χρονος

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Απριλίου 2023 12:34 Bullying στο Αρσάκειο: Η ανακοίνωση του σχολείου για το περιστατικό – Επέστρεψε στην τάξη ο 15χρονος

«Μιλήσαμε με το παιδί, φαίνεται καλά»

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων αναφορικά με την υπόθεση bulling σε βάρος του 15χρονου μαθητή, ο οποίος έχει επιστρέψει πλέον στο σχολείο. «Μιλήσαμε με το παιδί, φαίνεται καλά», αναφέρει στην κάμερα του ΣΚΑΪ μαθητής του σχολείου που τον γνωρίζει, προσθέτοντας: «Στο σχολείο ήρθαν και αυτοί που του το έκαναν αυτό».

Την ίδια ώρα, στην ανακοίνωση του σχολείου αναφέρεται: «Η Διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, αποφεύγοντας να παρέμβει σε μια διαδικασία που βρίσκεται εν εξελίξει, ακολουθώντας αυστηρά τη σχολική νομοθεσία και μάλιστα μια διαδικασία που αφορά σε ανήλικους μαθητές και τους γονείς τους.

Η Διεύθυνση του συγκεκριμένου Σχολείου μάς πληροφορεί ότι περατώθηκε ήδη η προβλεπόμενη διερευνητική διαδικασία (λήψη καταθέσεων των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους καθώς και εκπαιδευτικών) και το θέμα υποβάλλεται στον Σύλλογο Διδασκόντων του συγκεκριμένου Γυμνασίου, αρμόδιου να λάβει αποφάσεις επί του θέματος. Ο Σύλλογος έχει κληθεί να συνέλθει την ερχόμενη Τρίτη (11 Απριλίου) με παράλληλη προβλεπόμενη κλήτευση των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους.

Παράλληλα χωρεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ζήτησε και η Διοίκηση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας από την Εκπαιδευτική Διεύθυνση της Περιφέρειας, ώστε να διερευνηθούν και τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.

Από την διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση