Κρήτη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο τράπερ και ο συνεργάτης του – Διαφωνία εισαγγελέα-ανακρίτριας για την προφυλάκισή τους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 20:11 Κρήτη: Σε κατ’ οίκον περιορισμό ο τράπερ και ο συνεργάτης του – Διαφωνία εισαγγελέα-ανακρίτριας για την προφυλάκισή τους

Διαφωνία υπήρξε ανάμεσα σε εισαγγελέα και ανακρίτριας για την προφυλάκιση ή όχι του γνωστού τράπερ και ενός εκ των δύο συνεργατών του, που κατηγορούνται για τον βιασμό της 19χρονης φοιτήτριας στην Κρήτη.

Μετά την πολύωρη απολογία τους, υπήρξε διαφωνία ανάμεσα σε ανακρίτρια και εισαγγελέα και η απόφαση για το εάν θα προφυλακιστούν ή όχι θα παρθεί από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου. Μέχρι τότε, οι δύο άνδρες θα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο εισαγγελέας είχε τη γνώμη ότι αμφότεροι πρέπει να κρατηθούν προσωρινά, ενώ η ανακρίτρια ότι πρέπει να αφεθούν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, o τρίτος που εμπλέκεται στην υπόθεση αφέθηκε ελεύθερος καθώς στην δικογραφία δεν εμπλέκεται το όνομά του στην περίπτωση του βιασμού.

Η καταγγελία της 19χρονης

Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε η 19χρονη, η οποία είναι από την Αλβανία και φοιτά στο Ρέθυμνο, το βράδυ της Κυριακής είχε πάει σε γνωστό μαγαζί του Ρεθύμνου όπου τραγουδούσε ο 24χρονος τράπερ. Η 19χρονη ανέφερε πως μετά τη συναυλία η ίδια, η οποία ήταν σε κατάσταση μέθης, μαζί με έναν 23χρονο, συνεργάτη του τράπερ, πήγαν σε ξενοδοχείο της πόλης.

Εκεί, ο 23χρονος της προσέφερε ποσότητα κάνναβης με αποτέλεσμα η κοπέλα να χάσει τελείως τον έλεγχο. Λίγη ώρα μετά, στο δωμάτιο έφτασαν ο 24χρονος τράπερ μαζί με έναν 30χρονο άνδρα, αλβανικής καταγωγής, οι οποίοι, σύμφωνα με την 19χρονη, αυτοί οι δύο, προχώρησαν σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος της.

Όταν λίγη ώρα αργότερα συνειδητοποίησε τι είχε γίνει, η νεαρή ενημέρωσε κάποιους φίλους της και μετέβησαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου. Οι αστυνομικοί συνέλαβαν το βράδυ της Δευτέρας τον 30χρονο στο λιμάνι του Ηρακλείου την ώρα που ετοιμαζόταν να επιβιβαστεί στο καράβι με προορισμό τον Πειραιά. Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γνωστός τράπερ και ο έτερος συνεργάτης του παραδόθηκαν στην Ασφάλεια Ρεθύμνου.

Κρήτη: «Θα αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά», λέει η αδελφή του τράπερ

Η αδελφή του τράπερ με ανάρτησή της στο Instagram επεσήμανε: «Υποστηρίζουμε την ακεραιότητα και την διατήρηση των ηθικών αξιών σε ό,τι κάνουμε έχοντας σαφή πολιτική μηδενικής ανοχής για οποιαδήποτε μορφή σεξουαλικής κακοποίησης» και στην συνέχεια τόνισε για τον αδερφό της ότι «είναι σε καλή ψυχολογική κατάσταση, έτοιμος να αντιμετωπίσει τις κατηγορίες με το κεφάλι ψηλά».

«Είναι σημαντικό να θυμόμαστε ότι οι ισχυρισμοί δεν συνιστούν ενοχή», καταλήγει στην ανάρτησή της.

Αναλυτικά η ανάρτηση της αδελφής του τράπερ στο Instagram

Αδερφή τράπερ

Αδερφή τράπερ

Αδερφή τράπερ

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση