16χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό κοντά στο σταθμό «Ταύρος» - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Απριλίου 2023 21:32 16χρονος παρασύρθηκε από τον Προαστιακό κοντά στο σταθμό «Ταύρος» - Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση

Συναγερμός έχει σημάνει κοντά στο σταθμό “Ταύρος” του Προαστιακού, καθώς συρμός παρέσυρε ένα αγόρι επί της Κωνσταντινουπόλεως και Μηθύμνης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 16χρονος έπεσε στις γραμμές του Προαστιακού και έχει τραυματιστεί στο κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν έξι πυροσβέστες με δύο οχήματα, που ωστόσο δεν επιχείρησαν, καθώς το αγόρι δεν είχε εγκλωβιστεί.  

Ο 16χρονος διακομίσθηκε στο Τζάνειο και η Τροχαία ερευνά τις συνθήκες του ατυχήματος. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο οδηγός του συρμού υποστήριξε ότι το αγόρι πετάχτηκε ξαφνικά μπροστά του και ο ίδιος δεν πρόλαβε να φρενάρει.

πηγή: newsit.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση