Ο Κανελλόπουλος «ξεπάγωσε» το κόμμα «ΕΑΝ» μετά το μπλόκο στον Κασιδιάρη

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 22 Απριλίου 2023 19:40 Ο Κανελλόπουλος «ξεπάγωσε» το κόμμα «ΕΑΝ» μετά το μπλόκο στον Κασιδιάρη

Έβγαλε από τον «πάγο» το κόμμα «ΕΑΝ» ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος, με σκοπό να συμμετάσχει στις επικείμενες εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου 2023.

Χθες, με αίτηση που κατατέθηκε στην Εισαγγελία του Αρείου Πάγου από εκπρόσωπο του, ζητήθηκε η επαναλειτουργία του κομματικού μηχανισμού, λίγες ημέρες μετά την ψήφιση της τροπολογίας «ανάχωμα» στο κόμμα του Ηλία Κασιδιάρη, «ΕΛΛΗΝΕΣ», τα «ηνία» του οποίου είχε αναλάβει ο κ. Κανελλόπουλος ως εκλεγμένος παμψηφεί πρόεδρος.

Ωστόσο, το ενδεχόμενο του αποκλεισμού του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη από την Ολομέλεια του Α1 Τμήματος του Αρείου Πάγου, που θα πάρει την τελική απόφαση, οδήγησε τον κ. Κανελλόπουλο να επαναλειτουργήσει το κόμμα του για να συμμετέχει στις επικείμενες βουλευτικές εκλογές.

Η ίδρυση του «ΕΑΝ»

Ο πρώην αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου έχει ιδρύσει το κόμμα «ΕΑΝ» και μια επίσκεψη στην ιστοσελίδα του για να δει τις προγραμματικές δηλώσεις του και τη σύγκλιση ή ταύτιση που υπάρχει με τις απόψεις του Ηλία Κασιδιάρη.

Το «ΕΑΝ…» αυτοαναφέρεται ως «μονόδρομος και διακαής πόθος της μεγάλης πλειοψηφίας του Λαού. Αναγγέλλοντες προς τον Ελληνικόν Λαό, την ίδρυση νέου Κόμματος, έχομεν την βεβαιότητα ότι αναγγέλλομεν ευχάριστη είδηση».

«Στόχος του «ΕΑΝ…» είναι η Ελλάδα να γίνει ένα κράτος:

  • που θα εξασφαλίζει σε όλους του Έλληνες πολίτες, Ισονομία, Παιδεία, Υγεία, Εργασία, Ευημερία, Τάξη και Ασφάλεια,
  • που με αμείλικτη αυστηρότητα θα πατάξει το έγκλημα και την βία,
  • που θα ξεριζώσει κάθε εστία διαφθοράς και κάθε θύλακα αντικοινωνικής συμπεριφοράς,
  • που θα προστατεύσει την κοινωνία και πρωτίστως την Νεότητα από τα ναρκωτικά,
  • που θα αναρριπίσει το Πατριωτικό και Θρησκευτικό αίσθημα των Ελλήνων,
  • που θα θέσει τέρμα στον Λαθρομεταναστευτικό Εποικισμό της χώρας,
  • που με νόμιμα μέσα θα απαλλάξει το Κέντρο της Πρωτευούσης και άλλες περιοχές αυτής, ως και της λοιπής Ελλάδος,
  • από την πνιγηρά ατμόσφαιρα, που πηγάζει από την πλημμυρίδα των Λαθρομεταναστών”.

Το όνομα του «ΕΑΝ» προέρχεται από τον υποθετικό σύνδεσμο, δεν είναι τα αρχικά κάποιων λέξεων.

«ΕΑΝ όλα αυτά μιλούν στην ψυχή σας!

ΕΑΝ όλα αυτά είναι και η δική σας επιθυμία!

ΕΑΝ συμμερίζεσθε τις ιδέες μας, τις αγωνίες μας και τις ανησυχίες μας, σας καλούμε να στρατευθείτε στο πλευρό μας, για την ανατροπή με νόμιμα μέσα του σημερινού διεφθαρμένου Καθεστώτος, όμοιο του οποίου, ουδέποτε εις το παρελθόν εγνώρισε ο τόπος”, αναφέρεται στη δήλωση του κόμματος» αναφέρεται στην ιστοσελίδα του κόμματος.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση