Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης από την Κεφαλλονιά: Θα κερδίσουμε και τις 9 μονοεδρικές

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 04 Μαΐου 2023 12:46 Εκλογές 2023 - Μητσοτάκης από την Κεφαλλονιά: Θα κερδίσουμε και τις 9 μονοεδρικές

«Είμαι σίγουρος ότι ο λαός θα μας εμπιστευτεί και πάλι».

Το Ληξούρι ήταν ο πρώτος σταθμός της περιοδείας του πρωθυπουργού στην Κεφαλλονιά. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε βέβαιος ότι η ΝΔ θα κερδίσει και τις 9 μονοεδρικές περιφέρειες γιατί το κόμμα του έχει καθαρή πρόταση διακυβέρνησης. «Είμαι σίγουρος ότι ο λαός θα μας εμπιστευτεί και πάλι», είπε χαρακτηριστικά.

Ο Πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις του για την υγεία λέγοντας ότι την επόμενη 4ετια θα υπάρξει συνολική ανόρθωση του ΕΣΥ και ειδικά για το Ληξούρι είπε ότι θα είναι μέσα στα νοσοκομεία που θα εκσυγχρονιστούν.

Όσον αφορά στο οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που παρουσίασε χθες ο Αλέξης Τσίπρας αμφισβήτησε την αξιοπιστία του και κάνοντας την σύγκριση είπε: «Είμασταν συνεπείς στις δεσμεύσεις μας έχουμε την βεβαιότητα ότι μπορούμε να υλοποιήσουμε το πρόγραμμά μας».

Για την προσωπική διαφορά από το νόμο Κατρούγκαλου δεσμεύτηκε ότι θα στηρίζει τους συνταξιούχους μέχρι να σβήσει οριστικά. «Είμαι υπερήφανος», είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφερόμενος στην διακυβέρνηση της χώρας από τη ΝΔ «γιατί κρατήσαμε το τιμόνι σταθερά».

Μάλιστα άφησε αιχμές για τον ΣΥΡΙΖΑ τονίζοντας ότι διεκδικήσαμε ευρωπαϊκούς πόρους που θα κάνουν μεγάλη διαφορά. «Πήραμε 31 δις ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης τα οποία εγώ διαπραγματεύτηκα».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έθεσε και τα εκλογικά διλήμματα: «Έχουμε σχέδιο για την Ελλάδα», είπε και συνέχισε: «Το δίλημμα είναι αν θα συνεχίσουμε στο δρόμο της προκοπής μείωσης φόρων, αύξησης των συντάξεων ή θα πάμε πίσω σε υπερφορολόγηση δανεικά που θα τα πληρώσουν κάποτε τα παιδιά μας; Θέλουμε μια Ελλάδα ασφαλή ή ξέφραγο αμπέλι; Αν θελουμε σταθερότητα σιγουριά και να κοιτάμε με αυτοπεποίθηση το μέλλον», είπε ο πρωθυπουργός.  

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση