Μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση από Καραμανλή και Σαμαρά - «Η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα»

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Μαΐου 2023 19:43 Μήνυμα στήριξης στην κυβέρνηση από Καραμανλή και Σαμαρά - «Η παράταξη που μπορεί να εγγυηθεί σταθερότητα»

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στις 19.30 στην εκδήλωση για την Ημέρα της Ευρώπης, στην οποία θα μιλήσουν επίσης οι πρώην πρωθυπουργοί, Κώστας Καραμανλής και Αντώνης Σαμαράς, στο Ζάππειο Μέγαρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη θα παρουσιαστεί , με την προβολή σχετικού βίντεο ενώ θα προβληθεί και μήνυμα της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιέν.

Στο βήμα βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς που τόνισε μεταξύ άλλων πως η Νέα Δημοκρατία είναι η δύναμη που μπορεί να εγγυηθεί την σταθερότητα, ενώ δήλωσε προβληματισμένος από την κατάσταση που επικρατεί στην Ευρωπαική Ένωση.

Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος της ΝΔ, Κώστας Καραμανλής μίλησε αρχικά και εξαπέλυσε επίθεση στην Ευρωπαική Ένωση και τόνισε χαρακτηριστικά πως «η συνταγή που επιβλήθηκε στην Ελλάδα ήταν εν πολλοίς εξοντωτική, τιμωρητική και προς παραδειγματικό άλλων».

Μήνυμα ενότητας και συσπείρωσης έστειλε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής ενόψει των εκλογών της 21ης Μαΐου. «Την επομένη των εκλογών η χώρα χρειάζεται κυβέρνηση βιώσιμη με καθαρή εντολή και ορίζοντα 4ετίας. Τη σταθερότητα αυτή μόνο η παράταξή μας μπορεί να εγγυηθεί, όπως το κάνει επί δεκαετίες. Η ΝΔ θα επιτύχει τη νίκη. Έχει επιδείξει σοβαρό έργο στην οικονομία, το μεταναστευτικό, το ψηφιακό κράτος, τις ένοπλες δυνάμεις. Η επόμενη κυβέρνηση πρέπει να συνεχίσει την προσπάθεια με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα ιδιαίτερα στους ευαίσθητους τομείς της υγείας και παιδείας και στην απονομή της δικαιοσύνης», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Το κλειδί της δύναμης της παράταξης είναι η προσήλωση στις αρχές και τις αξίες όπως με σαφήνεια προσδιόρισε ο ιδρυτής της στην ιστορική της διαδρομή: σεβασμός στους δημοκρατικούς θεσμούς απέναντι σε κάθε μορφή ανομίας, πάντα δίπλα στους λιγότερο ευνοημένους και άγρυπνη για την υπεράσπιση των εθνικών μας δικαίων. Καλή δύναμη σε όλους!»

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση