Αλέξης Τσίπρας για Youth Pass: «Καλύτερα σφηνάκι, παρά τον Μητσοτάκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 13:35 Αλέξης Τσίπρας για Youth Pass: «Καλύτερα σφηνάκι, παρά τον Μητσοτάκη» (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι εκλογές πλησιάζουν και οι πολιτικοί αρχηγοί αξιοποιούν όλα τα επικοινωνιακά εργαλεία που έχουν στην διάθεση τους, ώστε να έρθουν πιο κοντά με τους ψηφοφόρους

Πλέον το TikTok είναι το νέο μέσο που έχουν αποφασίσει να χρησιμοποιούν οι πολιτικοί αρχηγοί για να επικοινωνήσουν με τους ψηφοφόρους τους. Ο Αλέξης Τσίπρας έχει αποφασίσει να είναι αρκετά ενεργός στην συγκεκριμένη πλατφόρμα και να δημοσιεύει στιγμές από την περιοδεία του σε όλη την Ελλάδα.

Σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβασε σχολιάζει το νέο επίδομα «Youth Pass», το οποίο χορηγεί 150 ευρώ στους νέους 18-19 χρονών και θα μπορεί να χρησιμοποιείται σε επιχειρήσεις του τουριστικού και πολιτιστικού κλάδου, καθώς και σε μεταφορές. Θα είναι μια ψηφιακή χρεωστική κάρτα, όπως το Freedom Pass, την οποία ο δικαιούχος θα επιδεικνύει στην επιχείρηση-οργανισμό ώστε να «σκανάρεται».

«Μπορείτε να με πείτε Boomer, αλλά εγώ θα το πω», με αυτή την πρόταση ξεκινάει ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και συνεχίζει. «Ο πατέρας Μητσοτάκης είχε τάξει φτηνά αυτοκίνητα στους νέους για να πάνε να ψηφίσουν. Τότε αυτοί είχαν βγάλει το σύνθημα “Καλύτερα παπάκι παρά Μητσοτάκη”. Σήμερα φθηνήναμε, αντί για αυτοκίνητα τάζει 150 ευρώ στους 18χρονους να πάνε να ανοίξουν ένα μπουκάλι ουίσκι. Τώρα το σύνθημα μάλλον θα γίνει “Καλύτερα σφηνάκι παρά τον Μητσοτάκη”».

Το βίντεο έχει σπάσει κάθε ρεκόρ, καθώς έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 2.1 εκατομμύρια προβολές και 154.5 χιλιάδες likes.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση