Νεκρό βρέφος στην Άρτα: Στον ανακριτή ο πατέρας, σε εξέλιξη η νεκροψία - νεκροτομή

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Μαΐου 2023 13:56 Νεκρό βρέφος στην Άρτα: Στον ανακριτή ο πατέρας, σε εξέλιξη η νεκροψία - νεκροτομή

Βελτιώθηκε η υγεία του 37χρονου πατέρα ο οποίος μεταφέρθηκε στον ανακριτή για να απολογηθεί για τον θάνατο του βρέφους, το οποίο ξέχασε επί περίπου 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του.

Στον ανακριτή μεταφέρθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο πατέρας του άτυχου βρέφους 5,5 μηνών που έχασε χθες την ζωή του, όταν το ξέχασε επί περίπου 8 ώρες μέσα στο αυτοκίνητό του στην περιοχή της Άρτας.

Η υγεία του 37χρονου βελτιώθηκε και έτσι ήταν σε θέση να βρεθεί ενώπιον του ανακριτή, χωρίς ωστόσο να είναι γνωστό αν θα απολογηθεί σήμερα ή αν θα δώσει διευκρινίσεις για το τι συνέβη.

Από εκεί και πέρα, όπως αναφέρει η ΕΡΤ, σε εξέλιξη βρίσκεται στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων η νεκροψία - νεκροτομή του βρέφους. Τα αποτελέσματα αναμένεται να γνωστοποιηθούν τις επόμενες ημέρες, καθώς πρέπει να ολοκληρωθούν και οι τοξικολογικές εξετάσεις.

Συγκλονιστική μαρτυρία για τον θάνατο του βρέφος: "Τα φιμέ τζάμια τού κόστισαν τη ζωή"

Συγκλονιστικές είναι οι περιγραφές από έναν κάτοικο της περιοχής που βρέθηκε στο σημείο. Ο ίδιος, μιλώντας στην ΕΡΤ περιέγραψε πως ο -μιάμιση ώρα μετά - βγήκε από την πολυκατοικία που μένει για να πάει τα σκουπίδια και πως θυμάται ότι πέρασε δίπλα από το εν λόγω αυτοκίνητο, ωστόσο δεν θα μπορούσε, όπως λέει, να αντιληφθεί το παραμικρό, ούτε να δει καν ότι υπήρχε παιδί μέσα σ’ αυτό, αφού είχε φιμέ τζάμια.

Το χρονικό της τραγωδίας

Το απίστευτο αυτό περιστατικό ξεκίνησε από νωρίς χθες το απόγευμα, όταν οι γονείς του βρέφους, μπήκαν ανάστατοι στο Νοσοκομείο της Άρτας κρατώντας αναίσθητο το μωρό τους.

Η νοσοκόμα που τους είδε πρώτη τους άκουσε να περιγράφουν, ότι το πρωί ήταν ο 37χρονος πατέρας του παιδιού να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό και στη συνέχεια να φύγει για την δουλειά του.

Όπως προέκυψε από την έως τώρα προανάκριση, ο πατέρας του βρέφους το ξέχασε στο αμάξι, στάθμευσε κοντά στον ΔΕΔΔΗΕ που εργάζεται και έφυγε για την Λευκάδα, όπου τον έστειλε η Υπηρεσία του.

Περίπου μισή ώρα μετά τις τρεις το μεσημέρι που πήγε στον βρεφονηπιακό σταθμό η 27χρονη σύζυγός του για να παραλάβει το κοριτσάκι της, της είπαν ότι δεν είχε εμφανιστεί καθόλου σήμερα.

Τότε η γυναίκα ανάστατη κάλεσε τον σύζυγό της στο τηλέφωνο, ο οποίος στην ερώτηση που του έκανε που είναι το παιδί, τα έχασε και θυμήθηκε πως αντί να πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό πήγε κατευθείαν στη δουλειά.

Εσπευσμένα επέστρεψε πίσω και μαζί με την μητέρα ανακάλυψαν το παιδί τους αναίσθητο μέσα στο αυτοκίνητο και έσπευσαν να το μεταφέρουν στο Νοσοκομείο της Άρτας. Βεβαίως χάθηκε χρόνος και στην αναμονή επιστροφής του πατέρα στο σημείο. Μόλις οι γιατροί του Νοσοκομείου ανακοίνωσαν στους γονείς πως το παιδί τους δυστυχώς ήταν νεκρό, παρά τις προσπάθειες ανάνηψης που έκαναν, τότε εκείνοι υπέστησαν σοκ και λιποθύμησαν.

Φως στα ακριβή αίτια θανάτου αναμένεται να ρίξει η νεκροψία-νεκροτομή που αναμένεται να γίνει σήμερα στο μωράκι, κατόπιν σχετικής εντολής του εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έξω από το νοσοκομείο έχουν συγκεντρωθεί και συγγενείς της μητέρας που έχουν εξοργιστεί με τον πατέρα και έχουν ληφθεί σχετικά μέτρα ασφαλείας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση