«Πώς θα ζήσουμε καλύτερα;» το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 07 Ιουνίου 2023 19:32 «Πώς θα ζήσουμε καλύτερα;» το πρώτο προεκλογικό σποτ του ΣΥΡΙΖΑ

Το πρώτο του προεκλογικό σποτ για τις δεύτερες εκλογές που θα γίνουν στις 25 Ιουνίου παρουσίασε ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Το θέμα του σποτ είναι το  «Πώς θα ζήσουμε καλύτερα», και το σχετικό βίντεο κοινοποίησε στα social media ο πρόεδρος του κόμματος, Αλέξης Τσίπρας. 

To πρώτο σποτ της νέας καμπάνιας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ για τις δεύτερες εκλογές της 25ης Ιουνίου με τίτλο «Δίκαιη Κοινωνία – Ευημερία για όλους» και το θέμα του είναι «Πώς θα ζήσουμε καλύτερα».

Στο βίντεο παρουσιάζονται, μεταξύ άλλων, οι προτάσεις του κόμματος για 15.000 προσλήψεις στο ΕΣΥ, αναστολή πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, ρύθμιση ιδιωτικού χρέους σε ασφαλιστικά ταμεία και εφορία, και άλλα.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση