Καστοριά: Βίντεο με αρκούδα να κόβει βόλτες σε γειτονιά έξω από σπίτια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 09:45 Καστοριά: Βίντεο με αρκούδα να κόβει βόλτες σε γειτονιά έξω από σπίτια

Η αρκούδα περπατάει έξω από σπίτια στην Καστοριά και οι κινήσεις της καταγράφονται από κάμερα ασφαλείας της περιοχής. Έντρομοι οι κάτοικοι…

Μπορεί να συμβαίνει ξανά και ξανά το τελευταίο διάστημα στην Καστοριά, όμως δεν συνηθίζεται. Μια αρκούδα στην προσπάθειά της να βρει τροφή, περνάει κάθε βράδυ έξω από σπίτια της περιοχής, με τους κατοίκους να τη βλέπουν φοβισμένοι. Το άγριο ζώο περπατάει και όπως λένε ιδιοκτήτες σπιτιών, μπαίνει σε αυλές και κατευθύνεται σε καλλιέργειες.

Σε πολλά και διαφορετικά σημεία της Καστοριάς οι αρκούδες καθημερινά μπαίνουν σε σπίτια, αυλές και καλλιέργειες προκαλώντας φόβο και ζημιές.

Σε απόγνωση πολίτες που βλέπουν στην πόρτα τους αρκούδες. Δείτε βίντεο του alphafm.gr από τους Αμπελόκηπους στην Καστοριά, όπου μια αρκούδα κάθε βράδυ περνά από τα σπίτια, μπαίνει σε αυλές και καλλιέργειες.

Οι πολίτες καλούν την περιφέρεια και το αρμόδιο υπουργείο να παρέμβουν βοηθώντας τους να το αντιμετωπίσουν όλο αυτό που συμβαίνει το τελευταίο διάστημα στην Καστοριά.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση