Ένας χάτσικο... στην Κορινθία: Αξιαγάπητο σκυλάκι δε λέει να φύγει από τον τάφο του ιδιοκτήτη του (BINTEO)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2023 10:18 Ένας χάτσικο... στην Κορινθία: Αξιαγάπητο σκυλάκι δε λέει να φύγει από τον τάφο του ιδιοκτήτη του (BINTEO)

Ένα όμορφο σκυλάκι στην Κορινθία κοιμάται στον τάφο του ανθρώπου που τον μεγάλωσε και έφυγε από τη ζωή πριν από έναν μήνα.

Ο σκύλος είναι ο πιο πιστός και καλός φίλος του ανθρώπου, ειδικά αυτό το σκυλάκι το οποίο δεν εγκατέλειψε τον άνθρωπό του ακόμα και μετά τον θάνατο.

Ο άνθρωπός του έφυγε από τη ζωή πριν ένα μήνα αλλά αυτό συνεχίζει να κοιμάται στον τάφο του, στο κοιμητήριο Χιλιομοδίου του Δήμου Κορινθίων.

Όπως αποδεικνύεται, η αφοσίωση και η ανιδιοτελής αγάπη ενός ζώου και συγκεκριμένα ενός σκύλου, ξεπερνά τα όρια της ζωής και του θανάτου.

Στο μικρό σκυλάκι, που δεν φεύγει από το νεκροταφείο, δίνουν τροφή και νερό οι κάτοικοι του χωριού.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση