Έκανε δικό του σποτ για τις εκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου - Το μήνυμά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 11:25 Έκανε δικό του σποτ για τις εκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου - Το μήνυμά του (ΒΙΝΤΕΟ)

Δικό του προεκλογικό του σποτ για τις εκλογές της Κυριακής έδωσε στη δημοσιότητα ο πρώην πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε το βράδυ της Τρίτης πρωταγωνιστεί ο ίδιος να περπατά σε μια πλωτή γέφυρα φορώντας γυαλιά ηλίου.

«Η Ελλάδα, η Αχαΐα, ο Ελληνισμός, έχει τεράστιες δυνατότητες, πόσω μάλλον η νέα γενιά, που έχει ταλέντο, που έχει κέφι, που έχει γνώσεις, αλλά βρίσκει πάντα μπροστά της τεράστια εμπόδια από ένα κράτος πελατειακό, υδροκέφαλο. Γι' αυτό εμείς στοχεύουμε να ανοίγουμε δρόμους, να σπάμε δεσμά, να απελευθερώνουμε δυνάμεις. Θέλουμε μια Ελλάδα που δεν είναι παρασιτική, αλλά είναι παραγωγική με βάση αξίες, με βάση την ποιότητα, ποιότητα για όλους!» ακούγεται να λέει στο μήνυμά του για τις εκλογές ο Γιώργος Παπανδρέου.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση