Τσίπρας στο TikTok: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία και όσα έλεγε ο ίδιος πριν 33 χρόνια

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Ιουνίου 2023 18:45 Τσίπρας στο TikTok: Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ για την Παιδεία και όσα έλεγε ο ίδιος πριν 33 χρόνια

Το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την Παιδεία παρουσίασε με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Tik Tok ο Αλέξης Τσίπρας κάνοντας μία αναδρομή στα όσα έλεγε ο ίδιος πριν 33 χρόνια στις πρώτες του τηλεοπτικές συνεντεύξεις.

Δημοσιεύοντας αποσπάσματα από συνεντεύξεις του ως μαθητής και φοιτητής, όπου μιλούσε για την παιδεία αλλά και τη σημασία της συλλογικής διαδικασίας, ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ ανέφερε πως "από μικρό παιδί είμαι στην πρώτη γραμμή των αγώνων για μία καλύτερη παιδεία. Όπως τότε, έτσι και τώρα η ενίσχυση της δημόσιας παιδείας είναι επένδυση στο μέλλον. Είναι αγώνας για ένα καλύτερο αύριο".

Και πρόσθεσε: "Το σχέδιό μας για τη δημόσια παιδεία προβλέπει: Ουσιαστική ενίσχυση των δαπανών με διπλασιασμό της χρηματοδότησης των πανεπιστημίων, προσλήψεις μόνιμων καθηγητών, κατάργηση της ελάχιστης βάσης εισαγωγής και της πανεπιστημιακής αστυνομίας, δωρεάν μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών".

@atsipras Κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. #AlexisTsipras #Τσίπρας #ΣΥΡΙΖΑ #παιδεία #tiktokgreece ♬ original sound - Αλέξης Τσίπρας

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση