Αρτέμιδα: Μυστήριο με μπιτόνι βενζίνης που βρέθηκε κοντά στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 22 Ιουνίου 2023 15:48 Αρτέμιδα: Μυστήριο με μπιτόνι βενζίνης που βρέθηκε κοντά στο σημείο που ξεκίνησε η φωτιά

Η φωτιά οριοθετήθηκε γρήγορα χάρη στην κινητοποίηση της πυροσβεστικής

Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (ΔΑΕΕ) της πυροσβεστικής μετέβη στην Αρτέμιδα προκειμένου να διερευνήσεις τις συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Πέμπτης.

Σύμφωνα με το irafina.gr κοντά στο σημείο που εκδηλώθιηκε η φωτιά λίγο πριν τις 12 το μεσημέρι εντοπίστηκε ένα μπιτόνι με βενζίνη που παραδόθηκε σε αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ.

fotia_artemida_mpetoni_venzini1

fotia_artemida_mpetoni_venzini2

Χάρη στην άμεση αντίδραση των ισχυρών δυνάμεων της πυροσβεστικής που κινητοποιήθηκαν η φωτιά οριοθετήθηκε.

Για την πλήρη κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχειρούν 28 πυροσβέστες με 10 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος καθώς και 2 ελικόπτερα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση