Επική φάρσα με... άρωμα ΠΑΣΟΚ σε πάρτι αποκάλυψης φύλου μωρού: Τραγούδησαν με καπνογόνα το «Καλημέρα ήλιε»

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 28 Ιουνίου 2023 16:18 Επική φάρσα με... άρωμα ΠΑΣΟΚ σε πάρτι αποκάλυψης φύλου μωρού: Τραγούδησαν με καπνογόνα το «Καλημέρα ήλιε»

Πράσινα μπαλόνια κατέκλυσαν τον χώρο.

Μια επική φάρσα στην Κρήτη ετοίμασαν φίλοι και συγγενείς ενός ζευγαριού στο πάρτι αποκάλυψης για το φύλο του μωρού που περιμένουν, καθώς μετέτρεψαν το baby shower σε ΠΑΣΟΚ shower, ενώ κρατώντας καπνογόνα τραγούδησαν το «Καλημέρα ήλιε».

Όπως αναφέρει το cretalive.gr, το ζευγάρι σίγουρα θα θυμάται καιρό τη φάρσα που ετοίμασαν οι σύντεκνοι και οι κουμπάροι τους. Μάλιστα ο γαμπρός έπεσε μέσα στην πισίνα μόλις είδε μπροστά του αντί για ροζ ή μπλε… πολλά πράσινα μπαλόνια, τα οποία φυσικά και δεν αποκάλυπταν το φύλο του μωρού.

Την ίδια στιγμή οι κουζουλοί κρητικοί, που είχαν αλλάξει τα μπλε μπαλόνια με πράσινα, είχαν ανάψει καπνογόνα και τραγουδούσαν όλοι μαζί το «Καλημέρα ήλιε», το τραγούδι του Μάνου Λοΐζου που έχει καταγραφεί στο υποσυνείδητο των Ελλήνων ως ο ύμνος του ΠΑΣΟΚ.

 

 

Η μέλλουσα μητέρα, πιο ψύχραιμη, πανηγύριζε παρέα με τους φίλους ενώ μόλις βγήκε ο σύζυγος της από την πισίνα, τον πλησίασε και του εξήγησε τί είχε συμβεί με την πλάκα που ετοίμασαν οι φίλοι για τους ίδιους.

Όλα συνέβησαν σε σπίτι στο Αρκαλοχώρι το βράδυ των εκλογών με τα πειράγματα να συνεχίζονται αφού οι φίλοι διεξήγαγαν… exit poll ανάμεσα στους 50 συγγενείς και φίλους που είχαν μαζευτεί να γιορτάσουν όλοι μαζί το αγοράκι που έρχεται στον κόσμο τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Οι παρευρισκόμενοι λοιπόν ψήφισαν ποιο πιστεύουν ότι θα είναι το φύλο του μωρού και στις 7:00 μ.μ ακριβώς, όταν δηλαδή ανακοινώθηκε και το επίσημο exit poll για τις εκλογές 2023, οι φίλοι άνοιξαν την αυτοσχέδια «κάλπη» με το δικό τους exit poll: 27 άτομα πίστευαν ότι το φύλο του μωρού είναι αγόρι ενώ 19 κορίτσι!

«Δεν έκανε αυτοδυναμία το αγόρι στο δικό μας exit poll. Έπρεπε να συνεργαστεί και με άλλα φύλα!» αναφέρει με σαρκαστική διάθεση ένας φίλος του ζευγαριού στο Cretalive.

Σημειώνεται ότι ο μπαμπάς είναι γνωστός κομμωτής στο Αρκαλοχώρι και όλο το πείραγμα το κανόνισαν οι συντέκνοι και οι κουμπάροι του.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση