Συγκινεί ο πατέρας του μωρού από Πτολεμαΐδα: «Γεννήθηκε χωρίς σφυγμό - Ευχαριστώ τους γιατρούς και τους αστυνομικούς»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 16:42 Συγκινεί ο πατέρας του μωρού από Πτολεμαΐδα: «Γεννήθηκε χωρίς σφυγμό - Ευχαριστώ τους γιατρούς και τους αστυνομικούς»

«Δεν ξέρουμε πόση ώρα δεν έπαιρνε οξυγόνο ο εγκέφαλος».

Η είδηση της «γέφυρας ζωής» που στήθηκε για ένα μωράκι ηλικίας μόλις 2 ωρών συγκίνησε όσους τη διάβασαν. Ο πατέρας του μωρού ευχαρίστησε όσους συμμετείχαν στη μεταφορά του μωρού του από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη, ενώ μίλησε και για τα όσα έγιναν.

Μιλώντας στην κάμερα του μεσημβρινού δελτίου ειδήσεων της ΕΡΤ, ο πατέρας του 2 ωρών μωρού εξέφρασε, αρχικά, την ευγνωμοσύνη του στους γιατρούς και τους αστυνομικούς. «Το παιδί ζει. Περιμένουμε να γίνουν εξετάσεις γιατί το μωρό ήταν σε ασφυξία και δεν ξέρουμε πόση ώρα δεν έπαιρνε οξυγόνο ο εγκέφαλος. Ευχαριστώ τους γιατρούς στο Μποδοσάκειο και στο Ιπποκράτειο αλλά και τους αστυνομικούς», είπε, καθώς και η συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας ήταν καθοριστική στη διάσωση του βρέφους.

Ερωτώμενος για το τι έγινε εκείνο το βράδυ, ο πατέρας του μωρού είπε, σύμφωνα με την ΕΡΤ, πως «με σήκωσε η γυναίκα μου και μου είπε “έσπασαν τα νερά”, τελικά ήταν γεμάτη αίματα. Την πήρα και πήγαμε στο νοσοκομείο, έγινε αποκόλληση πλακούντα. Το παιδί γεννήθηκε χωρίς σφυγμό, έγινε επιτυχώς η ανάνηψη».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση