Θεσσαλονίκη: Γερμανοί τουρίστες δροσίζονται με... μακροβούτια στον Θερμαϊκό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 03 Ιουλίου 2023 22:27 Θεσσαλονίκη: Γερμανοί τουρίστες δροσίζονται με... μακροβούτια στον Θερμαϊκό (ΦΩΤΟ - ΒΙΝΤΕΟ)

Τράβηξαν τα βλέμματα των περαστικών

Ανάσες δροσιάς αναζήτησαν νεαροί τουρίστες το απόγευμα της Δευτέρας στην πόλη της Θεσσαλονίκης, που δεν μπόρεσαν να επισκεφτούν κάποια παραλία και βούτηξαν... στα νερά του Θερμαϊκού.

Με τον υδράργυρο να ξεπερνάει του 30 βαθμούς Κελσίου, η παρέα των τριών τουριστών με καταγωγή από την Γερμανία, επισκέφτηκε τη Νέα Παραλία και αφού έκατσαν στα ξύλινα ντεκ για να απολαύσουν τον ήλιο, ο πιο τολμηρός που φορούσε μαγιό, έκανε μακροβούτια στον Θερμαϊκό, τραβώντας τα βλέμματα των περαστικών.

thermaikos-4

thermaikos-3

thermaikos-2

thermaikos-1

Οι ίδιοι δήλωσαν ενθουσιασμένοι από την πόλη της Θεσσαλονίκης, όμως τόνισαν ότι η ζέστη γίνεται ανυπόφορη ειδικά της μεσημεριανές ώρες.

Σημειώνεται ότι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επισκέπτες της πόλης και νεαρά άτομα κάνουν βουτιές στα νερά του Θερμαϊκού.

Πηγή: protothema.gr

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση