Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του - Στο τραπέζι η επανεκκίνηση συζητήσεων για ΜΟΕ

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 05 Ιουλίου 2023 20:22 Τηλεφωνική επικοινωνία Δένδια με τον Τούρκο ομόλογό του - Στο τραπέζι η επανεκκίνηση συζητήσεων για ΜΟΕ

Ο Υπουργός Άμυνας, Νίκος Δένδιας μίλησε την Τετάρτη τηλεφωνικά με τον Τούρκο ομόλογό του, Γιασάρ Γκιουλέρ.

Τηλεφωνική επικοινωνία είχε την Τετάρτη ο Νίκος Δένδιας με τον Τούρκο ομόλογό του, Γιασάρ Γκιουλέρ.

Οσα γνωστοποίησε μέσω twitter ο Ελληνας Υπουργός Άμυνας: "Σε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τούρκο Υπουργό Άμυνας ανταλλάξαμε συγχαρητήρια για την ανάληψη των καθηκόντων μας και ευχηθήκαμε εκατέρωθεν καλή επιτυχία.

Κατά την τηλεφωνική επικοινωνία μας επισημάνθηκε η ανάγκη διατήρησης του καλού κλίματος μεταξύ των κρατών μας και συμφωνήθηκε να συναντηθούμε στο Βίλνιους, κατά τη Σύνοδο Κορυφής του ΝΑΤΟ.

Συμφωνήθηκε κατ' αρχάς η πραγματοποίηση συζήτησης για τα Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) μεταξύ Ελλάδας και Τουρκίας, οι λεπτομέρειες της οποίας θα διευκρινιστούν στο Βίλνιους".

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση