Ρόδος: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 9χρονος που ήπιε καυστικό υγρό

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 12:17 Ρόδος: Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ ο 9χρονος που ήπιε καυστικό υγρό

Έχει υποστεί βλάβες στον οισοφάγο και στο στομάχι

Διασωληνωμένος και σε σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία ο 9χρονος από τη Ρόδο που κατάπιε καυστικό υγρό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αγόρι έχει υποστεί βλάβες στον οισοφάγο και στο στομάχι από το καυστικό υγρό. Κατά τις ίδιες πληροφορίες του έχει ήδη χορηγηθεί παρεντερική θεραπεία με τους γιατρούς να αντιμετωπίζουν συντηρητικά, για την ώρα, το περιστατικό.

Όπως μετέδωσε νωρίτερα η ΕΡΤ το περιστατικό έγινε στο χωριό Απολακκιά της Νότιας Ρόδου. Αρχικά το παιδί μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ρόδου όπου εκεί οι γιατροί έκριναν ως σοβαρή την κατάστασή του και αποφάσισαν την αεροδιακομιδή του στην Αθήνα.

Όπως αναφέρει η Ροδιακή, ο 9χρονος κάτω από συνθήκες που δεν έχουν ακόμα διευκρινιστεί ήπιε κατά λάθος αντί για νερό καυστικό οξύ (χημικό καθαριστικό) αργά το μεσημέρι της Πέμπτης, 6 Ιουνίου.

Με πληροφορίες από ΕΡΤ, Ροδιακή

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση