Πανικός σε πτήση στο Ηράκλειο: Ανήλικος έσπασε κάθισμα επειδή δεν τον άφηναν να καπνίσει στο αεροπλάνο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 07 Ιουλίου 2023 12:30 Πανικός σε πτήση στο Ηράκλειο: Ανήλικος έσπασε κάθισμα επειδή δεν τον άφηναν να καπνίσει στο αεροπλάνο

Ένας ανήλικος προκάλεσε μεγάλη ένταση σε πτήση από το Ηράκλειο προς Τελ Αβίβ επειδή του απαγόρευσαν να καπνίσει μέσα στο αεροπλάνο.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε σε πτήση από το Ηράκλειο της Κρήτης με προορισμό το Τελ Αβίβ. Όλα άρχισαν όταν ένας ανήλικος Ισραηλινός προκάλεσε επεισόδιο με το πλήρωμα του αεροπλάνου.

Ο 17χρονος επιβάτης λίγο πριν την αναχώρηση της πτήσης προσπάθησε να ανάψει τσιγάρο μέσα στο αεροπλάνο, με το πλήρωμα να του κάνει αμέσως παρατήρηση.

Ωστόσο, ο νεαρός βγήκε εκτός εαυτού και χτυπούσε με μανία το κάθισμα, αγνοώντας τις συστάσεις του πληρώματος. Δημιουργήθηκε μεγάλη ένταση με αποτέλεσμα το αεροπλάνο να μην μπορεί να αναχωρήσει.

Τελικά με τη συνδρομή της αστυνομίας, ο 17χρονος ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη.

Πηγή: gazzetta.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση