Τραγωδία στο Καβούρι: 6χρονο αγόρι πνίγηκε στη θάλασσα - Συνελήφθησαν οι γονείς του

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 16 Ιουλίου 2023 11:09 Τραγωδία στο Καβούρι: 6χρονο αγόρι πνίγηκε στη θάλασσα - Συνελήφθησαν οι γονείς του

Νεκρό ανασύρθηκε από τη θάλασσα στο "Μεγάλο Καβούρι", ένα 6χρονο αγοράκι το απόγευμα του Σαββάτου. Συνελήφθησαν οι γονείς του.

Τραγωδία με θύμα ένα 6χρονο αγοράκι σημειώθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στην παραλία "Μεγάλο Καβούρι" , όταν ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα.

Το ανήλικο αγόρι, διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Από το Λιμεναρχείο Σαρωνικού που διενεργεί την προανάκριση, συνελήφθησαν οι γονείς του για έκθεση του ανηλίκου σε κίνδυνο (παράβαση του άρθρου 306 Π.Κ.), ενώ έχει παραγγελθεί η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Ακόμη τρεις πνιγμοί σε Γλυφάδα, Εύβοια και Χανιά

Δυο άνδρες έχασαν τη ζωή τους στη θάλασσα το πρωί του Σαββάτου σε Γλυφάδα και Εύβοια.

Συγκεκριμένα, τις πρώτες πρωινές ώρες εντοπίστηκε νεκρός σε θαλάσσια περιοχή της ακτής Β’ Γλυφάδας ένας 72χρονος, ενώ λίγες ώρες μετά ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του ένας ακόμη άνδρας στα νερά της Εύβοιας.

Στη Γλυφάδα ο 72χρονος, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο "Ασκληπιείο" Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Το μεσημέρι του Σαββάτου ένας 76χρονος βρέθηκε νεκρός στη θαλάσσια περιοχή παραλίας "Κάβος" Αγίου Γεωργίου Λιχάδας Ευβοίας.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όπου εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

Επιπλέον χθες, ένας 60χρονος άνδρας την ώρα που έκανε το μπάνιο του στη θάλασσα του Κουμ Καπί στα Χανιά, έχασε τις αισθήσεις του.

Τον 60χρονο εντόπισαν οι λουόμενοι που ειδοποίησαν τις αρχές με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ να σπεύδει στο σημείο. Οι διασώστες τον παρέλαβαν χωρίς σφυγμό και τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων.

πηγή: thetoc.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση