Συγκλονιστικές εικόνες στην Μάνδρα: Άνδρας κοιμάται στην ταράτσα του καμένου του σπιτιού

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 20 Ιουλίου 2023 10:31 Συγκλονιστικές εικόνες στην Μάνδρα: Άνδρας κοιμάται στην ταράτσα του καμένου του σπιτιού

Εικόνες καταστροφής σημειώνονται στην Μάνδρα, ύστερα από την φωτιά που κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμα της.

Ειδικότερα, όπως αναφέρουν πληροφορίες της ΕΡΤ, έχουν καεί ολοσχερώς δένδρα, σπίτια, καταστήματα και αυτοκίνητα, στο Τσακάλι της Μάνδρας. Οι κάτοικοι της περιοχής είδαν την φωτιά να πλησιάζει το βράδυ της Δευτέρας (17/7) και εγκατέλειψαν τις οικίες τους, αφήνοντας πίσω τις περιουσίες τους και τους κόπους μιας ζωής.

Φωτιά στη Μάνδρα: Ανδρας κοιμάται στην ταράτσα του καμένου του σπιτιού

Η κάμερα της ΕΡΤ, κατέγραψε μια συγκλονιστική εικόνα το πρωί της Πέμπτης (20/6), με έναν άνδρα να έχει επιστρέψει στον οικισμό και να κοιμάται πάνω στην ταράτσα του καμένου του σπιτιού, πάνω σε μικρά μαξιλάρια από καναπέ και να σκεπάζεται με μια μικρή κουβέρτα, ότι απέμεινε από την καταστροφική πυρκαγιά. Αυτή η εικόνα αποτυπώνει την πλήρη απόγνωση των ανθρώπων αυτών, που δεν έχουν που να μείνουν και η επόμενη μέρα για αυτούς φαντάζει τελείως αβέβαιη.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τις καταστροφές στη Μάνδρα:

πηγή: iefimerida.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση