Ηλικιωμένο ζευγάρι που χόρεψε βαλς στην Τήνο και έγινε viral -Δείτε τον κύριο Μάνθο με τη σύζυγό του

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 01 Αυγούστου 2023 16:49 Ηλικιωμένο ζευγάρι που χόρεψε βαλς στην Τήνο και έγινε viral -Δείτε τον κύριο Μάνθο με τη σύζυγό του

Τον γύρο των social media κάνει ένα viral βίντεο από την Τήνο, το οποίο δείχνει έναν ζευγάρι ηλικιωμένων να χορεύει βαλς και να αποθεώνεται.

Το βίντεο αναρτήθηκε από τον λογαριασμό tinosnews στο Instagram και στη λεζάντα της ανάρτησης γράφει το εξής: «Ο κος Μάνθος με την γυναίκα του Ιωάννα, χορεύει «βαλς», λαμβάνοντας το χειροκρότημα από τον κόσμο στην 9η Γιορτή Ρίγανης στα Δυο Χωριά Τήνου!».

Οπως μπορείτε να δείτε το ζευγάρι των ηλικιωμένων συγκίνησε και εισέπραξε το θερμό χειροκρότημα όλων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η γιορτή της ρίγανης πραγματοποιήθηκε στα Δυο Χωριά το περασμένο Σάββατο. Ο κόσμος στην κατάμεστη πλατεία απόλαυσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες εδέσματα με ρίγανη, ζωντανή μουσική, χορό και ποτό.

Τα Δύο Χωριά ανήκουν στο Δήμο της Τήνου και βρίσκεται περίπου 8,5 χιλιόμετρα από τη Χώρα. Είναι το δεύτερο χωριό του νησιού με το μεγαλύτερο υψόμετρο και ονομάστηκε έτσι επειδή χωριζόταν, μέσω ενός ποταμού, στο πάνω και στο κάτω μέρος. Με τα χρόνια ενώθηκαν και έγιναν ένα.

Δείτε το βίντεο που αποδεικνύει ότι η διασκέδαση... χρόνια δεν κοιτά:

Πηγή: bovary.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση