«Ήταν κεραυνοβόλος o έρωτας της Παρασκιώς και του Κωστή», αποκαλύπτει φίλη της 82χρονης και του 41χρονου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Αυγούστου 2023 16:51 «Ήταν κεραυνοβόλος o έρωτας της Παρασκιώς και του Κωστή», αποκαλύπτει φίλη της 82χρονης και του 41χρονου

«Εδώ στη Μεσαρά δεν παράγουμε μόνο τα καλύτερα αγροτικά προϊόντα, αλλά παράγουμε και love stories» είπε φίλη του ζευγαριού Παρασκιώς - Κωστή.

Ο έρωτας ήταν κεραυνοβόλος, αποκαλύπτει φίλη του ζευγαριού από τη Μεσαρά Ηρακλείου, Ειρήνη Φραγκιαδάκη, μιλώντας στο Mega. «Τρία χρόνια το δούλευε εκείνος στο μυαλό του. Την έβλεπε κάθε μέρα στο καφενείο. Δεν θέλει και πολύ... Ήρθανε κοντά, γιατί τα πάντα είναι θέμα επικοινωνίας», είπε η κυρία Φραγκιαδάκη.

Αν και η Παρασκιώ είχε ενδοιασμούς για τη σχέση, τελικά «υπέκυψε» στο ασφυκτικό πρέσινγκ του Κωστή και τελικά το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε, έχοντας στο πλευρό του τους φίλους τους, ενώ σύντομα αναμένεται και ο γάμος.

Η φίλη του ζευγαριού από τη Μεσαρά

 

 

«Ο Κωστής είναι αυτός που έκανε το πρώτο βήμα, αυτός επέμενε. Εγώ στην αρχή νόμιζα ότι μου έκανε πλάκα. Είναι αταίριαστο, του έλεγα. Θα μπορούσε να είσαι και κοπέλι μου… (εγώ 82 κι αυτός 41) Όμως αυτός επέμενε… Είδα ότι αυτά που έλεγε τα εννοούσε. Τι να κάνω λοιπόν, πείστηκα, του είπα το "ναι" και από τότε είμαστε μαζί» είπε χαρακτηριστικά η Παρασκιώ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση