Viral έχει γίνει γιαγιά που πήρε αγκαλιά την κόρη τουρίστριας για να την ηρεμήσει από το κλάμα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Αυγούστου 2023 14:57 Viral έχει γίνει γιαγιά που πήρε αγκαλιά την κόρη τουρίστριας για να την ηρεμήσει από το κλάμα

Viral στο TikTok έχει γίνει ένα βίντεο Αμερικανίδας τουρίστριας με το παιδί της στο μετρό της Αθήνας το οποίο ηρεμεί στην αγκαλιά μιας άγνωστης γιαγιάς.

Στα τέλη Ιουνίου, η διαιτολόγος Deanna δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο TikTok ένα βίντεο από τη βόλτα της στο κέντρο της Αθήνας όταν ήρθε στη χώρα μας για διακοπές, μαζί με τον σύζυγό της, τη μητέρα της και την 19μηνών κόρη τους, Harper.

Όπως αποκάλυψε η ίδια μέσα από το βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok, βρισκόταν μαζί με την οικογένειά της στο μετρό όταν η κόρη της ξεκίνησε να κλαίει. Τότε μία άγνωστη γυναίκα πήρε στην αγκαλιά της τη μικρή Harper και προσπάθησε να την ηρεμήσει. Μάλιστα, η Deanna έγραψε χαρακτηριστικά πως: «Kαλοί άνθρωποι υπάρχουν, ειδικά όταν ταξιδεύετε με ένα μωρό».

Το βίντεο έχει συγκεντρώσει 1,3 εκατ. προβολές και πάνω από 81 χιλιάδες likes ενώ πολλοί έσπευσαν να σχολιάσουν για τις Ελληνίδες γιαγιάδες.

 

«Αθάνατες Ελληνίδες γιαγιάδες. Κυριολεκτικά θα ζουν για πάντα μέσα από την αγάπη που μας μοίρασαν απλόχερα, κι εμείς θα δώσουμε αλλού με τη σειρά μας» έγραψε μία από τους χρήστες τού γνωστού μέσου κοινωνικής δικτύωσης.

«Μια λέξη, μεγάλη σημασία: Γιαγιά» έγραψε άλλη χρήστης. «Οι Ελληνίδες γιαγιάδες είναι οι καλύτερες» σημείωσε κάποιος άλλος. «Ελληνίδες γιαγιάδες, μανάδες μοναδικές στον κόσμο».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση