Πατήσια: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας 25χρονου - Πήγαν να τον ληστέψουν και τον μαχαίρωσαν

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 19 Αυγούστου 2023 22:29 Πατήσια: Εξιχνιάστηκε η υπόθεση δολοφονίας 25χρονου - Πήγαν να τον ληστέψουν και τον μαχαίρωσαν

Τέσσερις συλλήψεις νεαρών ανδρών

Εξιχνιάστηκε η δολοφονία ενός 25χρονου άνδρα που είχε εντοπιστεί νεκρός στα Πατήσια την προηγούμενη εβδομάδα, και συγκεκριμένα νωρίς το πρωί του Σαββάτου της 12ης Αυγούστου.

Ο άνδρας εντοπίστηκε νεκρός, βαριά τραυματισμένος στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο στα Πατήσια, επί της Λεωφόρου Ηρακλείου.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, στο θρίλερ της υπόθεσης της δολοφονίας του, δόθηκε τέλος χθες, Παρασκευή (18/08), καθώς για την ανθρωποκτονία του 25χρονου αλλοδαπού συνελήφθησαν τέσσερις ημεδαποί ως δράστες - ηλικίας 18, 19 και 20 ετών.

Από την προανακριτική έρευνα προέκυψε ότι οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν από κοινού στον άτυχο 25χρονο, με σκοπό να τον ληστέψουν και ο 20χρονος δράστης με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τον τραυμάτισε θανάσιμα, καταφέρνοντας του χτύπημα στο θώρακα.

Η υπόθεση εξιχνιάστηκε από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία και οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας:

«Εξιχνιάσθηκε άμεσα από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία 25χρονου αλλοδαπού, που διαπράχθηκε την 12-8-2023 στην περιοχή των Πατησίων.

Συνελήφθησαν την 18-8-2023, κατόπιν ενταλμάτων σύλληψης, -4- ημεδαποί, ηλικίας 18,19 και 20 ετών ως δράστες της ανωτέρω αξιόποινης πράξης.

Από την προανακριτική έρευνα της ανωτέρω Υπηρεσίας, προέκυψε ότι πρώτες πρωινές ώρες της 12-8-2023 στην περιοχή των Πατησίων, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν από κοινού στον 25χρονο με σκοπό να τον ληστέψουν και ο 20χρονος με χρήση αιχμηρού αντικειμένου (μαχαίρι) τον τραυμάτισε θανάσιμα, καταφέρνοντας του χτύπημα στο θώρακα.

Οι συλληφθέντες, με τη σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία, οδηγήθηκαν στην αρμόδια Εισαγγελική Αρχή».

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση