Φωτιές: Σκεπασμένη με καπνούς η Ελλάδα - Βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 24 Αυγούστου 2023 10:44 Φωτιές: Σκεπασμένη με καπνούς η Ελλάδα - Βίντεο από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό PRINTSCREEN TWITTER:@ISSABOVEYOU

Στους καπνούς έχει "πνιγεί" η χώρα λόγω των μεγάλων πυρκαγιών. Η εικόνα από το πέρασμα του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού πάνω από την Ελλάδα.

Καλυμμένη με πυκνούς καπνούς από τις μεγάλες πυρκαγιές που μαίνονται σε όλη τη χώρα είναι η Ελλάδα, όπως φαίνεται σε βίντεο που δημοσίευσε στο X (Twitter) ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός.

Οι φωτιές συνεχίζουν να καίνε σε Πάρνηθα, Έβρο, Ροδόπη και Βοιωτία, με τις πυροσβεστικές δυνάμεις να δίνουν τεράστια μάχη, έπειτα από ένα δύσκολο βράδυ.

Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, το πέρασμα του Σταθμού έγινε στις 23 Αυγούστου, στις 14:18. Ο Σταθμός πέταξε σε ύψος περίπου 400 χιλιομέτρων, με την τροχιά του να τον φέρνει από τη Φλώρινα προς τη Ρόδο.

Ο καιρός ήταν σχετικά καθαρός, αλλά ο καπνός είναι ιδιαίτερα ορατός στη Μακεδονία (μετά το 0:35 στο βίντεο) και τη Θεσσαλία (μετά το 1:10), αλλά και στην Εύβοια. Η εικόνα καθαρίζει πάνω από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα.

Από το σημείο όπου είναι η κάμερα του Σταθμού δεν φαίνεται η Αττική ή η Βοιωτία που είναι και τα δύο μεγάλα μέτωπα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση