Σε εξέλιξη φωτιά στη Μεσσηνία - «Εκκενώστε προς Καλαμάτα» το μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Ασπροπουλιάς

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 31 Αυγούστου 2023 15:40 Σε εξέλιξη φωτιά στη Μεσσηνία - «Εκκενώστε προς Καλαμάτα» το μήνυμα του 112 στους κατοίκους της Ασπροπουλιάς (φωτο intime)

Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά που ξέσπασε πριν λίγη ώρα στην Ασπροπουλιά του δήμου Καλαμάτας στη Μεσσηνία κοντά στην κοινότητα Άρεως με τους κατοίκους να καλούνται να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους.

Η φωτιά έχει πάρει διαστάσεις και γι’ αυτό λόγο ήχησε μήνυμα από το 112. «Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Ασπροπουλιά απομακρυνθείτε προς Καλαμάτα. Δασική πυρκαγιά στην περιοχή σας», είναι η εντολή προς τους κατοίκους. 

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 14.00 και καίει σε έκταση με καλαμιές και χαμηλή βλάστηση.

Στο σημείο επιχειρούν 27 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου τμήματος και 9 οχήματα ενώ από αέρος συνδράμουν 4 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση