Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 10 Σεπτεμβρίου 2023 21:16 Νεκρός 33χρονος ποδοσφαιριστής - Κατέρρευσε στο γήπεδο την ώρα του αγώνα

Τραγωδία σημειώθηκε στο Κιλκίς, όταν ένας 33χρονος ποδοσφαιριστής έχασε τη ζωή του στον αγώνα Επτάλοφος-Εύρωπος, με τις πρώτες βοήθειες να μην καταφέρνουν να τον επαναφέρουν.

Συγκεκριμένα ο άτυχος άνδρας κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, έπεσε στο έδαφος κατά την διάρκεια της αναμέτρησης Επτάλοφος-Εύρωπος, χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιο σκληρό μαρκάρισμα, ή κάποια σύγκρουση.

Αμέσως το παιχνίδι διακόπηκε με τις πρώτες βοήθειες να του κάνουν ΚΑΡΠΑ, ενώ λίγο αργότερα έφτασε στο σημείο και ασθενοφόρο, ωστόσο ο 33χρονος άνδρας είχε ήδη χάσει τη ζωή του.

Για την ώρα δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το εν λόγω θλιβερό περιστατικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση