Γαλλία: «Περίπου 20 άτομα κολλήσαμε αλλαντίαση σε 5στερο εστιατόριο» – Οι γονείς της 32χρονης στο LIVE NEWS

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 18:32 Γαλλία: «Περίπου 20 άτομα κολλήσαμε αλλαντίαση σε 5στερο εστιατόριο» – Οι γονείς της 32χρονης στο LIVE NEWS

«Περίπου 20 άτομα κολλήσαμε αλλαντίαση σε 5στερο εστιατόριο στη Γαλλία», δηλώνουν οι γονείς της άτυχης 32χρονης Ελληνίδας που πέθανε μετά το φαγητό που έφαγε στο γνωστό εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar του Μπορντό, της πόλης που θεωρείται η πρωτεύουσα του κρασιού.

Οι γονείς της 32χρονης Ελληνίδας μίλησαν αποκλειστικά στο LIVE NEWS με τον Νίκο Ευαγγελάτο για την τραγική κατάληξη που είχε η έξοδός τους στο εστιατόριο Tchin Tchin Wine Bar του Μπορντό. Υπενθυμίζεται ότι η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της από αλλαντίαση λίγες ώρες μετά το γεύμα τους.

Μαζί με την 32χρονη ήταν ο Ιρλανδός σύζυγός της, καθώς οι δυο τους ήταν μόνιμοι κάτοικοι στο Παρίσι, αλλά και ο πατέρας της όπως και φίλοι τους. Τόσο ο πατέρας της όσο και ο σύζυγός της νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση ενώ έχουν δηλητηριαστεί και νοσηλεύονται τουλάχιστον 10 άλλοι άνθρωποι, οι 7 εκ των οποίων σε ΜΕΘ.

«Πήγαμε στο συγκεκριμένο εστιατόριο και φαίνεται ότι από αυτό εστιατόριο κολλήσαμε περίπου 20 άτομα αλλαντίαση. Ο σύζυγός της είναι στην εντατική κι αύριο θα βγει από αυτήν. Από την παρέα της, γιατί ήταν μόνιμος κάτοικος, αρρώστησε η κοπέλα, ο άντρας της και ένας τρίτος της παρέας, που νοσηλεύτηκε στην Βαρκελώνη σε κρίσιμη κατάσταση.

 

 

Φάγανε θαλασσινά και σαρδέλες από ένα εστιατόριο 5στερο και φημισμένο στην Γαλλία. Από την Κυριακή (η 32χρονη) είχε συμπτώματα και ζήτησε ιατρική βοήθεια και περίθαλψη. Αυτή την στιγμή διεξάγεται προανάκριση από την εισαγγελέα του Μπορντό και την τοπική αστυνομία», δηλώνουν οι γονείς της 32χρονης στο LIVE NEWS.

«Όλες οι περιπτώσεις καταγράφηκαν στο γνωστό εστιατόριο ‘Tchin Tchin wine bar’ στο Μπορντό μεταξύ Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου και Κυριακής 10 Σεπτεμβρίου 2023. Όλοι τους κατανάλωσαν σαρδέλες σε βάζα κατασκευασμένα από τον εστιάτορα», τονίζουν από τη μεριά τους οι γαλλικές Αρχές για το τραγικό περιστατικό.

πηγή: newsit.gr

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση