Blue Horizon: Μυστήριο με το άτομο που ενημέρωσε ο πλοίαρχος για τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο τον 36χρονο

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτεμβρίου 2023 18:53 Blue Horizon: Μυστήριο με το άτομο που ενημέρωσε ο πλοίαρχος για τα γεγονότα που οδήγησαν στον θάνατο τον 36χρονο

Μυστήριο υπάρχει γύρω από το πρόσωπο το οποίο ενημερώθηκε για όσα έλαβαν χώρα στο Blue Horizon το βράδυ της 5ης Σεπτεμβρίου στο λιμάνι του Πειραιά, με αποτέλεσμα να βρει τραγικό θάνατο ο 36χρονος Αντώνης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Live News, πρόκειται για υψηλόβαθμο στέλεχος της εταιρείας και επί τουλάχιστον μία ώρα συνομιλούσε με τον πλοίαρχο και το υπόλοιπο πλήρωμα του Blue Horizon, ζητώντας εξηγήσεις.

Ειδικότερα για 1 ώρα και 45 λεπτά το πρόσωπο αυτό (Σ.Κ.) μιλούσε στο τηλέφωνο με τον πλοίαρχο, τον ύπαρχο και τα άλλα μέρη του πληρώματος.

Πλοίαρχος: Πάρε μία τον Κ… Θέλει λεπτομέρειες για το τι έγινε. Μην πεις πολλά.
Ύπαρχος: Έλα Σ… Ο Μ. είμαι.
Πλοίαρχος: Έλα Σ. Να μιλήσουμε με τον θάλαμο; Δεν έχουμε μιλήσει με τον θάλαμο ακόμα.
Σ.Κ.:
Πλοίαρχος: Όχι, με το Λιμενικό μίλησα κατευθείαν.
Σ.Κ.:
Πλοίαρχος: Μίλησα κατευθείαν, τους το ανέφερα το περιστατικό και είχαν ενημ…
Σ.Κ.:
Πλοίαρχος: Ωραία, ντάξει. Έγινε, καλώς. Είχε εισιτήριο μου λέει και βγήκε έξω κάτι να πάρει, αυτό μου είπε τώρα ο λογιστής. Δεν ξέρω τώρα τι… Δεν έχω στοιχεία να ξέρω τι είδα. Αυτό τους έχω πει. Πρέπει να τακτοποιηθεί, να το δούμε.
Σ.Κ.: …
Πλοίαρχος: Ντάξει. Τράβηξε με στην μπούκα Σ.

Νέα βίντεο με τις κινήσεις του πληρώματος λίγο πριν τη δολοφονία του Αντώνη

Το MEGA έφερε στο φως της δημοσιότητας νέα βίντεο ντοκουμέντα από κάμερες ασφαλείας, που δείχνουν τα μέλη του πληρώματος λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία του 36χρονου Αντώνη.

Διαφορετική υπερασπιστική γραμμή ο κάθε κατηγορούμενος

Νέα στοιχεία αποκάλυψε για την τραγωδία στο λιμάνι του Πειραιά ο αστυνομικός συντάκτης των εφημερίδων «Το Βήμα» και «Τα Νέα», Βασίλης Λαμπρόπουλος.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό συντάκτη έχει προκύψει ζήτημα με το τι διαμειβόταν μεταξύ του πλοιάρχου και του υπόλοιπου πληρώματος.

Χαρακτηριστικό γεγονός της κοινής γραμμής που υπήρχε μεταξύ των μελών του πληρώματος είναι ότι όταν εμφανίστηκαν στο λιμεναρχείο του Πειραιά, αρνήθηκαν όλοι να πουν οτιδήποτε, πιστεύοντας ότι θα έχουν κοινό δικηγόρο και κοινή γραμμή.

Κάτι τέτοιο στην πορεία βέβαια, όπως φαίνεται δεν έγινε, καθώς ο καθένας έχει διαφορετική υπερασπιστική γραμμή.

πηγή: newsit.gr

 

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση