Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας τηλεφώνησε σε Κασσελάκη και Αχτσιόγλου και τους συνεχάρη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023 23:50 Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ο Τσίπρας τηλεφώνησε σε Κασσελάκη και Αχτσιόγλου και τους συνεχάρη

Με 56,69%, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ με καταμετρημένο το 75%

Ο Αλέξης Τσίπρας, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, τηλεφώνησε και στον Στέφανο Κασσελάκη και στην Έφη Αχτσιόγλου.

Κατά τη διάρκεια των τηλεφωνικών επικοινωνιών, συνεχάρη και τους δύο για τον άγωνα που έδωσαν.

Υπενθυμίζεται πως οι κάλπες έκλεισαν στις 21.00. Σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι τις 21.00 οπότε έληξε και η παράταση μιας ώρας που είχε δοθεί, ψήφισαν 133.700 μέλη. Με αυτό το δεδομένο προκύπτει ότι η προσέλευση ήταν μικρότερη κατά 15.121 σε σχέση με την προηγούμενη Κυριακή. Όπως ανακοίνωσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Εφορευτικής Επιτροπής του κόμματος, Γιάννης Δρόσος, νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι ο Στέφανος Κασσελάκης.

πηγή: protothema.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση