Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 25 Σεπτεμβρίου 2023 20:09 Έκλεισε η εθνική οδός Πατρών-Κορίνθου λόγω κατολίσθησης στο Αίγιο

Προβλήματα μόνο στο ρεύμα προς Αθήνα - Ώρα 18:45 άνοιξε η αριστερή λωρίδα στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Αθήνα - Έπεσαν φερτά υλικά στο οδόστρωμα - Καταιγίδα αυτή την ώρα και στο Ξυλόκαστρο

Η επέλαση της  κακοκαιρίας Elias έχει ξεκινήσει με τις βροχές που σημειώνονται να είναι ισχυρές και τα προβλήματα να είναι ορατά στους δρόμους. 

Προβλήματα σε τμήμα του αυτοκινητόδρομου Πατρών -Αθηνών, στο ύψος της Αιγιάλειας, προκάλεσαν οι έντονες βροχοπτώσεις που σημειώθηκαν στην Αχαΐα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», έχει διακοπεί, λόγω λασποροών, η κυκλοφορία των οχημάτων από τα διόδια του Ελαιώνα, έως τον κόμβο Καλαβρύτων, στο ρεύμα κίνησης προς Αθήνα.

 

 

Στο σημείο βρίσκονται και επιχειρούν μηχανήματα, προκειμένου να επιλύσουν το πρόβλημα, ενώ, σύμφωνα με την «Ολυμπία Οδό», όσα οχήματα βρίσκονταν στην περιοχή πέρασαν από το σημείο των λασποροών, αφού πρώτα μηχανήματα καθάρισαν μία από τις λωρίδες κυκλοφορίας.

Από την κατολίσθηση που προκλήθηκε στο Αίγιο έκλεισε εκτός από κομμάτι της παλαιάς και κομμάτι της νέας Εθνικής Οδου, που άνοιξε στις 18:45.

Το συμβάν κατολίσθησης έγινε ειδικότερα στο 162ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πάτρας – Αθήνας, στο ύψος του Αιγίου. Αυτή την ώρα βρίσκονται συνεργεία στο σημείο και επιχειρούν να ανοίξουν το δρόμο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο ίδιο σημείο είχε γίνει πάλι κατολίσθηση όταν είχε «χτυπήσει» η κακοκαιρία Daniel.

Στο Αίγιο και τα χωριά Λαμπίρι και Κάτω Κλειτορία, ειδικότερα, η χαλαζόπτωση ήταν σφοδρή.

Πηγή: ProtoThema

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση