Νεκρός εντοπίστηκε ο 25χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου 2023 18:41 Νεκρός εντοπίστηκε ο 25χρονος που είχε εξαφανιστεί από την Κυψέλη - Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του Παιδιού

Τραγική κατάληξη είχε η εξαφάνιση του 25χρονου από την Κυψέλη, καθώς το Χαμόγελο του Παιδιού ανακοίνωσε πως εντοπίστηκε νεκρός, γεμίζοντας θλίψη τους δικούς του ανθρώπους που τον αναζητούσαν.

Η εξαφάνιση του 25χρονου από την Κυψέλη έγινε γνωστή χθες (26.9.2023) από το Χαμόγελο του Παιδιού, το οποίο δημοσιοποίησε τα στοιχεία του μετά από αίτημα της οικογένειάς του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι, οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

Τα ίχνη του 25χρονου είχαν χαθεί από τις 20 Σεπτεμβρίου και 7 ημέρες μετά, δυστυχώς εντοπίστηκε νεκρός.

Το Χαμόγελο του Παιδιού εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 25χρονου που έχασε άδικα έναν δικό τους άνθρωπο και ανακοίνωσε πως θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση