Μητσοτάκης για Ισραήλ: Αυτό το μακελειό πρέπει να τελειώσει το συντομότερο - Δείτε live

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Οκτωβρίου 2023 13:38 Μητσοτάκης για Ισραήλ: Αυτό το μακελειό πρέπει να τελειώσει το συντομότερο - Δείτε live

«Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα», είπε ο πρωθυπουργός μιλώντας μετά τη σύνοδο Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας

Με αναφορά στις εξελίξεις στο Ισραήλ, ξεκίνησε την ομιλία του ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά τη συνέντευξη Τύπου μετά τη σύνοδο Κορυφής Ελλάδας - Βουλγαρίας - Ρουμανίας.

Την συνάντησής μας όπως είπε επισκιάζει η τρομοκρατική επίθεση που δέχτηκε το Ισραήλ στο έδαφός της.

«Όπως η Ευρώπη και όλος ο πολιτισμένος κόσμος καταδικάζουμε τις φριχτές εικόνες με πυρά εναντίον αμάχων, με απαγωγές αθώων πολιτών και με περιστατικά σκύλευσης νεκρών. Αναγνωρίζουμε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα. Αυτό το μακελειό πρέπει να τελειώσει το συντομότερο δυνατόν», είπε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Δείτε live

Στις δηλώσεις τους οι πρωθυπουργοί Ελλάδας - Βουλγαρίας και Ρουμανίας Κυριάκος Μητσοτάκης, Nikolai Denkov και Marcel Ciolacu στην Τριμερή Συνάντηση της Βάρνας αναφέρθηκαν στην εμβάθυνση των σχέσεων των τριών χωρών και επικεντρώθηκαν σε θέματα Ενέργεια, στις Μεταφορές και στις Τηλεπικοινωνίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση