Βρέθηκε στην Γιάλοβα το 2χρονο αγοράκι που είχε χαθεί τέλη Αυγούστου στην Αθήνα

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 12 Οκτωβρίου 2023 13:52 Βρέθηκε στην Γιάλοβα το 2χρονο αγοράκι που είχε χαθεί τέλη Αυγούστου στην Αθήνα

Βρέθηκε στο Διβάρι της Γιάλοβας στο δήμο Πύλου Νέστορος, μαζί με τον πατέρα του, το μόλις 2 ετών αγοράκι που είχε εξαφανιστεί από τα τέλη Αυγούστου στην Αθήνα. 

Μετά την εξαφάνιση του παιδιού από την Αθήνα είχε ενεργοποιηθεί Amber Alert από το Χαμόγελο του Παιδιού, με εντολή εισαγγελέα.

Ο 40χρονος πατέρας του παιδιού οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας και η δικάσιμος ορίστηκε για σήμερα καθώς ο 40χρονος κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου κάτω των 14 ετών, με την διαδικασία του αυτοφώρου.

Η ανακοίνωση του «Χαμόγελου του Παιδιού»

«Η περιπέτεια του Γ. Λ., 2 ετών έληξε καθώς το παιδί βρέθηκε και είναι καλά στην υγεία του. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Amber Alert Hellas κατόπιν εισαγγελικής εντολής στις 5/10/2023.

Ευχόμαστε να έχει υγιή και όμορφη πορεία στην ζωή του, όπως αξίζει σε κάθε παιδί και θα είμαστε δίπλα του σε ό,τι χρειαστεί.»

Ο πατέρας και η δικηγόρος της μητέρας μίλησαν χθες στην εκπομπή, «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Πηγές: Χαμόγελο του Παιδιού, newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση