Οικονόμου για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: «Ήταν συγκλονιστική αποτυχία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 31 Οκτωβρίου 2023 16:47 Οικονόμου για την δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη: «Ήταν συγκλονιστική αποτυχία» (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιάννης Οικονόμου μίλησε για την υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη και παραδέχθηκε ότι ήταν μεγάλη αποτυχία για την αστυνομία.

Στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» στον ΑΝΤ1 βρέθηκε καλεσμένος ο Γιάννης Οικονόμου, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε και για την οπαδική βία.

Ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη αναφέρθηκε και στην υπόθεση δολοφονίας του Μιχάλη Κατσούρη, την οποία και χαρακτήρισε «συγκλονιστική αποτυχία».

Αρχικά ο υπουργός είπε: «Οι σύνδεσμοι έκλεισαν, έχουν γίνει αλλεπάλληλες έφοδοι», είπε για την οπαδική βία, εξηγώντας πως, «το να κλείσεις το σύνδεσμο είναι ένα πράγμα, όμως μεταφέρουν αλλού τις γιάφκες και τα ρόπαλα. Η Αστυνομία βρίσκεται και θα συνεχίσει να βρίσκεται στο κατόπι τους».

Και πρόσθεσε για την περίπτωση Μιχάλη Κατσουρή ότι, «δεν υπάρχει περίπτωση να επιτρέψουμε αυτό να ξαναπεναληφθεί. Ήταν συγκλονιστική αποτυχία».

Κλείνοντας το θέμα, παρατήρησε πως, «σε κάθε αθλητικό γεγονός η αστυνομία βρίσκεται εκεί. Η ίδια αστυνομία, που ελέγχει τους ίδιους οπαδούς, στα ίδια γήπεδα είναι που τους ελέγχει στα ελληνικά και τα ευρωπαϊκά παιχνίδια» και διερωτήθηκε, «γιατί στα ευρωπαϊκά δεν γίνονται μπάχαλα; Το ζήτημα λοιπόν δεν είναι μόνο η αστυνόμευση».

Δείτε μετά το 24:00

Πηγή: ΑΝΤ1

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση