Αρκτούρος: Η Γλύκα επέστρεψε στη φύση - Η αρκούδα είχε τραυματιστεί σε τροχαίο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 03 Νοεμβρίου 2023 15:44 Αρκτούρος: Η Γλύκα επέστρεψε στη φύση - Η αρκούδα είχε τραυματιστεί σε τροχαίο (φωτο Αρκτούρος)

«Ξεχύθηκε και εξαφανίστηκε προς το δάσος».

Επέστρεψε πίσω στο φυσικό της περιβάλλον, αρκούδα που είχε τραυματιστεί πριν από λίγες μέρες, στις 13 Οκτωβρίου, σε τροχαίο στην Κοζάνη.

Η Γλύκα, όπως ονομάζεται η αρκούδα, είχε τραυματιστεί στο κεφάλι μετά από τροχαίο κοντά στη Νεάπολη Κοζάνης, όπου έσπευσε η Ομάδα Άμεσης Επέμβασης του «Αρκτούρου» ήταν εκεί για να τις παράσχει τις πρώτες βοήθειες.

Η μικρή αρκούδα είχε μεταφερθεί στο Κτηνιατρείο Άγριων Ζώων του «Αρκτούρου» και μετά την πλήρη ανάρρωσή της, επανεντάχθηκε πριν από λίγες μέρες στη φύση.

«Η Γλύκα, μόλις άνοιξε η πόρτα από το κλουβί μεταφοράς της, ξεχύθηκε και εξαφανίστηκε προς το δάσος», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της οργάνωσης.

Στην επιχείρηση επανένταξης συμμετείχαν επίσης η Εταιρεία Προστασίας Περιβάλλοντος Καστοριάς, η Δασική Υπηρεσία και η Αστυνομία.

Πηγή: Αρκτούρος

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση