Χανιά: Νεκροί οι δυο επιβάτες του ανεμόπτερου που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 20:18 Χανιά: Νεκροί οι δυο επιβάτες του ανεμόπτερου που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε

Νεκροί είναι οι δυο επιβάτες του ανεμόπτερου που έπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά το απόγευμα της Πέμπτης 09/11.

Πρόκειται για δύο άνδρες οι οποίοι παρελήφθησαν από πλωτό του λιμενικού και μεταφέρονται στη ξηρά προκειμένου να παραληφθούν από ασθενοφόρο και να μεταφερθούν στο νοσοκομείο στα Χανιά. Το ανεμόπτερο εντόπισε στέλεχος του λιμενικού που επέβαινε σε ιδιωτικό σκάφος.

Στις έρευνες στη θαλάσσια περιοχή συμμετείχαν υπό το συντονισμό του Ενιαίου Κέντρου Επιχειρήσεων Έρευνας και Διάσωσης ένα όχημα του λιμενικού από τη ξηρά, ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, δύο κρουαζιερόπλοια και δύο αλιευτικά σκάφη. Στη θαλάσσια περιοχή πνέουν άνεμοι 2 μποφόρ.

Δήμαρχος Πλατανιά στο newsit.gr: Το σκάφος έχει βουλιάξει

«Δυστυχώς το φωτάκι που άναβε μέχρι πριν λίγη ώρα στο αεροσκάφος δεν υπάρχει και αυτό πιθανώς σημαίνει ότι το σκάφος έχει βουλιάξει», λέει στο newsit.gr ο δήμαρχος Πλατανιά Χανίων, Γιάννης Μαλανδράκης.

Και προσθέτει «ψάχνουμε να δούμε τι θα γίνει με το σκάφος που βούλιαξε. Πριν μία ώρα για ένα σκάφος, αυτά τα ελαφρά σκάφη αερολέσχης, δικινητήριο, δόθηκε στίγμα ότι έπεσε περίπου μισό μίλι από την ακτή στο Μάλεμε, στο ύψος του ιστορικού αεροδρομίου του Μάλεμε στην θάλασσα».

Ο δήμαρχος που βρίσκεται αυτή την ώρα στην περιοχή που έπεσε το ανεμόπτερο «τώρα έχουν φτάσει σκάφη του λιμενικού μας στο σημείο αλλά δυστυχώς το φωτάκι που άναβε μέχρι πριν λίγη ώρα στο αεροσκάφος δεν υπάρχει και αυτό πιθανώς σημαίνει ότι το σκάφος έχει βουλιάξει. Είναι εκεί τα σκάφη των ναυαγοσωστών και συντονίζει το λιμεναρχείο και από εμάς προκειμένου στο σημείο που μας υπέδειξαν να δουν αν μπορούν να προσφέρουν».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από τον αεροπορικό τομέα του κέντρου επιχειρήσεων το ανεμόπτερο είχε αναχωρήσει από την Άπαιδα με προορισμό τα Χανιά.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση