Χανιά: Αυτός είναι ο νεκρός πιλότος του μικρού αεροσκάφος που έπεσε στη θάλασσα του Μάλεμε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 07:54 Χανιά: Αυτός είναι ο νεκρός πιλότος του μικρού αεροσκάφος που έπεσε στη θάλασσα του Μάλεμε

Θρήνος για τους δυο νεκρούς επιβαίνοντες του μικρού αεροσκάφους που κατέπεσε στη θαλάσσια περιοχή του Μάλεμε στα Χανιά.

Ο κυβερνήρης του υπερελαφρού αεροσκάφους τύπου Savannah που έχασε τη ζωή του στη συντριβή την Πέμπτη ανοικτά του Μάλεμε ήταν πρόεδρος αερολέσχης.

«Λεγόταν Θεόδωρος Πάντος, ήταν πρόεδρος της αερολέσχης Δυτικής Ελλάδος. Δεν έχει σχέση με τους αγώνες, ούτε θα λάμβανε μέρος. Τον περίμενε κάποιος άνθρωπος στο Μάλεμε από άλλη αερολέσχη και μας ενημέρωσε ότι καθυστερεί.
Ενώ είχε κατευθυνθεί στο αεροδρόμιο της Σούδας, πήγε στο Μάλεμε. Εδώ δεν υπάρχουν οι συνθήκες για προσγείωση νύχτας, ούτε το αεροπλάνο του είχε τέτοιες δυνατότητες και ο ίδιος δεν νομίζω να ήταν εκπαιδευμένος για νυχτερινή προσγείωση», δήλωσε ο Παναγιώτης Τζαράκης, πρόεδρος αερολέσχης Χανίων.

Στην ερώτηση, πώς συνέβη το ατύχημα, ο κ. Τζαράκης έκανε την εικασία ότι ο πιλότος αποπροσανατολίστηκε: «Έκανε στροφή για προσγείωση και πιθανόν να έπαθε αποπροσανατολισμό. Πιθανόν νόμιζε ότι πετούσε οριζόντια αλλά κατευθυνόταν προς τη θάλασσα. Επειδή είδα τη συντριβή, ήταν τόσο έντονη που αποκλείεται να μπορούσαν να κάνουν κάτι».

Πηγή: NewsIt

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση