Πέτρος Κουσουλός: Προσήχθη μετά από μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου εις βάρος του

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 14:57 Πέτρος Κουσουλός: Προσήχθη μετά από μήνυση της Ρούλας Πισπιρίγκου εις βάρος του

«Λέει ότι εγώ την εξύβρισα» είπε, κατά τη μεταφορά του στο Α.Τ. Αμπελοκήπων

Μετά το επεισόδιο ανάμεσα στους συγγενείς της Ρούλας Πισπιρίγκου και τον Πέτρο Κουσουλό, η κατηγορούμενη υπέβαλε μήνυση εναντίον του δημοσιογράφου για εξύβριση.

Λίγο μετά το συμβάν, ο Πέτρος Κουσουλός μίλησε σε ζωντανή σύνδεση με τον Γιώργο Λιάγκα στο «Πρωινό», ενώ μεταφερόταν στο αστυνομικο τμήμα Αμπελοκήπων.

Όπως είπε: «Εγώ αυτό που έμαθα είναι ότι η κυρία κατηγορουμένη υπέβαλε μήνυση ότι εγώ την εξύβρισα. Μιλάμε για το άκρον άωτον του παραλογισμού. Μετά τη σύνδεση που είχαμε, μπήκα στο δικαστήριο με εντολή αστυνομικού προκειμένου να δώσω τα στοιχεία μου. Κι ενώ περίμενα να φέρουν τις ταυτότητες, ενημερώθηκα ότι η κυρία κατηγορουμένη θέλει να μου κάνει μήνυση».

Το επεισόδιο έξω από τα δικαστήρια
Επεισόδιο έξω από τα δικαστήρια, όπου σήμερα είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει η δίκη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για τους θανάτους της Μαλένας και της Ίριδας, δημιουργήθηκε όταν μέλη της οικογένειας της κατηγορούμενης (μεταξύ τους και η αδερφή της) αντιλήφθηκαν τον δημοσιογράφο Πέτρο Κουσουλό.

Ο κ. Κουσουλός μιλούσε σε τηλεοπτική κάμερα για την παρουσία του στο δικαστήριο, όταν τα μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου τον πλησίασαν και άρχισαν να του επιτίθενται φραστικά. «Είσαι παλιάνθρωπος, έχεις παιδιά δικά σου, δεν έχεις καρδιά μέσα σου. Μην ξαναπιάσεις ποτέ τα παιδιά μας στο στόμα σου. Κάνεις ότι χειρότερο για να βάλεις έναν άνθρωπο στη φυλακή. Γιατί το κάνεις, για συμφέρον;» του ανέφεραν, με τον δημσιογράφο να διατηρεί την ψυχραιμία του και να τους ρωτά τι παράπονο έχουν από εκείνον.

«Το παράπονό μας είναι να μην ασχοληθείς ξανά με την οικογένειά μάς. Έχει πει μπροστά σου ο Καλλιακμάνης πως είσαι εκεί από συμφέρον. Το ξέρεις το συμφέρον σου. Ποια αλήθεια θέλεις να λάμψει; Εμείς θα ήμασταν οι πρώτοι που θα θέλαμε να τιμωρηθεί (η κατηγορούμενη) αν είχαν γίνει όλα αυτά. Έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή, είσαι παλιάνθρωπος» για να προσθέσει ο κ. Κουσουλός «με τη στάση σας, δείχνετε πόσο πολύ θέλετε την αληθεια» και τα μέλη της οικογένειας Πισπιρίγκου να συνεχίζουν: «Τη θέλουμε περισσότερο από σένα. Εσύ την ξέρεις την αλήθεια; Κάνεις κακώς τη δουλειά σου και έχεις κλείσει έναν άνθρωπο στη φυλακή. Θα έρθουν κι άλλες μηνύσεις. Έχεις παιδάκια, εύχομαι να είναι υγιέστατα και να μην νιώσεις ποτέ τέτοιο πράγμα...».

Σχολιάζοντας τη φραστική επίθεση που δέχτηκε ο δημοσιογράφος ανέφερελίγο αργότερα πως «έχω δεχθεί στοχοποίηση εδώ και μήνες από ανθρώπους που εμπλέκονται στην υπόθεση της 35χρονης».

Άρχισε να φωνάζει και η 35χρονη όταν είδε τον Κουσουλό
Η ένταση συνεχίστηκε και μέσα στην αίθουσα, καθώς η κατηγορούμενη μητέρα σε διακοπή της δίκης είδε τον δημοσιογράφο, άρχιζε να φωνάζει: «Είναι εδώ αυτός; Ντροπή του ντροπή του, ο άνθρωπος που έκανε καριέρα πάνω στα παιδιά μου, που τα είχαν στο νεκροκρέβατο και θα μου κουνήσει τώρα το δάχτυλο και τα τρία τα παιδιά μου το παλιόπαιδο». Οι φωνές της κατηγορουμένης προς το δημοσιογράφο συνεχίστηκαν και ο δικηγόρος της Αλέξης Κούγιας ζήτησε από τους αστυνομικούς τη σύλληψη του δημοσιογράφου για απειλή και έργω εξύβριση διότι όπως είπε, ο δημοσιογράφος χλεύαζε ειρωνικά την εντολέα του και της κουνούσε το δάκτυλο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση