Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτει το αεροπλάνο στο Μάλεμε

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023 20:29 Βίντεο – ντοκουμέντο από τη στιγμή που πέφτει το αεροπλάνο στο Μάλεμε

Στο βίντεο ντοκουμέντο που παρουσίασε το LiveNews, φαίνεται η πτώση του αεροπλάνου στο Μάλεμε όπως αποτυπώθηκε σε πλάνα από κάμερα ασφαλείας.

Στις εικόνες, φαίνεται ότι αρχικά το αεροπλάνο ακολουθούσε σωστή πορεία προς τη Σούδα. Στην συνέχεια, για κάποιο ανεξήγητο λόγο, το αεροπλάνο έκανε στροφή και μετά από λίγο έπεσε στη θάλασσα.

Το μικρό αεροπλάνο της αερολέσχης Δυτικής Αττικής, είχε απογειωθεί από την Κωπαΐδα με προορισμό το αεροδρόμιο του Μάλεμε το οποίο χρησιμοποιείται από την αερολέσχη Χανίων.

Όταν έφτασε στην περιοχή είχε νυχτώσει και για να προσγειωθεί, ο πιλότος έκανε μια στροφή πάνω από το Κολυμπάρι, πλησιάζοντας το διάδρομο προσγείωσης από την πλευρά της θάλασσας. Όμως ξαφνικά έπεσε σε κοντινή απόσταση από την ακτή.

Δείτε το video:

Στο σημείο έσπευσαν ναυαγοσώστες, ένα σκάφος του Λιμενικού, ένα ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού, δύο κρουαζιερόπλοια και ένα αλιευτικό σκάφος.

Δυστυχώς, οι διασώστες δεν μπόρεσαν να προσφέρουν βοήθεια παρά μόνο να απεγκλωβίσουν τις δύο σορούς οι οποίες μεταφέρθηκαν στο λιμάνι του Κολυμπαρίου και από εκεί στο νοσοκομείο Χανίων.

Πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση