Μητσοτάκης: Ατυχές γεγονός η ακύρωση της συνάντησης με τον Σούνακ - Θετική η δημοσιότητα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 29 Νοεμβρίου 2023 11:34 Μητσοτάκης: Ατυχές γεγονός η ακύρωση της συνάντησης με τον Σούνακ - Θετική η δημοσιότητα για τα Γλυπτά του Παρθενώνα (φωτο intime)

Συνάντηση με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου έχει ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο των τακτικών μηνιαίων ενημερώσεων.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε και στην ακύρωση της συνάντησής του με τον Βρετανό πρωθυπουργό λέγοντας:

«Επέστρεψα χθες από το Λονδίνο. Δυο μόνο κουβέντες για το ατυχές γεγονός της ακύρωσης της προγραμματισμένης μου συνάντησης με τον Βρετανό ομόλογό μου. Θεωρώ ότι αυτό δεν θα επηρεάσει τις σχέσεις με την Βρετανία σε βάθος χρόνου. Έχουν ένα ιστορικό βάθος».

«Είχε και μια θετική πλευρά η ακύρωση αυτής της συνάντησης ότι απέκτησε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα όχι μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά και στην παγκόσμια κοινή γνώμη το δίκαιο αίτημα της Ελλάδας για την επανένωση των Γλυπτών του Παρθενώνα» τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση