Βούλα: Άρπαξαν 130.000 ευρώ από ηλικιωμένη – Πώς έστησαν τη μεγάλη απάτη

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 03 Δεκεμβρίου 2023 14:14 Βούλα: Άρπαξαν 130.000 ευρώ από ηλικιωμένη – Πώς έστησαν τη μεγάλη απάτη

Θύμα απάτης έπεσε μια ηλικιωμένη γυναίκα στη Βούλα, καθώς επιτήδειοι κατάφεραν να της αποσπάσουν 130.000 ευρώ. 

Η ηλικιωμένη γυναίκα, που έπεσε θύμα της καλοστημένης απάτης στη Βούλα, δέχτηκε τηλεφώνημα από μία άγνωστη γυναίκα η οποία την ενημέρωνε πως είναι αξιωματικός της αστυνομίας και πως η κόρη της είχε εμπλακεί σε θανατηφόρο τροχαίο.

Η γυναίκα, που προσποιούνταν την αστυνομικό, ισχυρίστηκε πως η κόρη της ηλικιωμένης χτύπησε με το αυτοκίνητο και σκότωσε ένα ανήλικο παιδί και για να μην μπει στη φυλακή έπρεπε να της δώσει άμεσα 100.000 ευρώ.

Η 76χρονη έβαλε 100.000 ευρώ σε μια τσάντα και την άφησε στον κάδο σκουπιδιών απέναντι από το σπίτι της, όπως την ενημέρωσε η δράστις.

Ωστόσο, η δράστις δεν σταμάτησε εκεί αλλά πήρε την ηλικιωμένη ξανά τηλέφωνο ζητώντας της άλλα 30.000 ευρώ, τα οποία το θύμα άφησε σε τσάντα μέσα εκκλησία.

πηγή: newsit.gr

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση