Αστυνομικοί: Παίζουμε τις ζωές μας στην τύχη - Να φύγουν τα ΜΑΤ από τα γήπεδα

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 22:13 Αστυνομικοί: Παίζουμε τις ζωές μας στην τύχη - Να φύγουν τα ΜΑΤ από τα γήπεδα

«Δεν είναι η πρώτη δολοφονική επίθεση και δεν θα είναι η τελευταία», λένε αστυνομικοί μιλώντας στον ΑΝΤ1 και χαρακτηρίζουν επιδερμικά τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την οπαδική βία, Παράλληλα ζητούν να απομακρυνθούν τα ΜΑΤ, από τα γήπεδα.

Ο Θόδωρος Τσαϊρίδης, Πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης αναφέρει χαρακτηριστικά: «Το γεγονός πως δεν υπάρχουν παρόμοιοι τραυματισμοί πρόκειται περί τύχης. Παίζουμε τις ζωές μας στην τύχη. Το μάτι της πολιτικής και φυσικής ηγεσίας αντιμετωπίζει ως παιχνίδι την εικόνα 20 αστυνομικών να δέχεται επίθεση με πέτρες μολότοφ και φωτοβολίδες από ακραίες ομάδες. Ακούμε για μέτρα και υποσχέσεις. Εμείς ζητάμε τον απεγκλωβισμό μας. Δεν έχει καμία δουλεία η αστυνομία να παρέχει υπηρεσίες σε ανώνυμες εταιρείες με οπαδικούς στρατούς και δολοφονίες δυστυχώς».

Ο Αλέξανδρος Σφελινιώτης, συνδικαλιστής αστυνομικός που υπηρετεί στην Ομάδα Ζ, τονίζει: «Αυτές οι επιθέσεις είναι δολοφονικές κατά αστυνομικών, τα τελευταία χρόνια δεν είναι να πετάξουν μια πέτρα, έχουν εξελιχθεί προς το χειρότερο».

Επιπλέον, ο Μίλτος Χατζηανεστίδης, συνδικαλιστής αστυνομικός που υπηρετεί στα ΜΑΤ, δηλώνει: «Δεν υπάρχει λόγος να βρισκόμαστε έξω από τα γήπεδα να φυλάμε ανώνυμες εταιρίες. Η οπαδική βία έχει πάει στις πλατείες στους δρόμους».

Να σημειωθεί ότι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Αστυνομικών Υπαλλήλων εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση με αφορμή την δολοφονική επίθεση κατά του αστυνομικού έξω από το γήπεδο Μελίνα Μερκούρη στου Ρέντη.

Στην ανακοίνωση μεταξύ άλλων αναφέρει: “Καλούμε τον κ. Πρωθυπουργό να διακόψει άμεσα σήμερα όλα τα πρωταθλήματα σε κάθε άθλημα, έως ότου σταματήσει η εγκληματική δραστηριότητα όλων αυτών των υποκειμένων. Καλούμε τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας να σταματήσουν από ταύτης τη διάθεση αστυνομικών δυνάμεων για οποιαδήποτε αθλητική δραστηριότητα, χωρίς καμία καθυστέρηση και καμία δικαιολογία”.

Οι αστυνομικοί μέσω του συνδικαλιστικού τους οργάνου δηλώνουν τη θλίψη τους για το κατάντημα όπως λένε του αθλητισμού.

Δείτε το βίντεο:

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση